Vitamix Kan 0.9 L

Vitamix Kan 0.9 L

Ontworpen om kleine batches te verwerken, met een lichtgewicht ontwerp dat gemakkelijk onder de meeste keukenkastjes past.

€ 170,00
Inclusief belasting
 Er zijn niet genoeg producten op voorraad
 

Zorgvuldig verpakt en veilig betalen met Ideal

 

Verzonden binnen 1-2 werkdagen met Post NL

 

14 dagen bedenktijd

Omschrijving

Ontworpen om kleine batches te verwerken, met een lichtgewicht ontwerp dat gemakkelijk onder de meeste keukenkastjes past.

Dit is de standaard Vitamix kan, hij kan dranken en andere 'natte' klusjes afhandelen. Het is een heldere polycarbonaat kan, geschikt voor alle Vitamix modellen. Vrijwel onbreekbaar en ontworpen om lang mee te gaan. De Vitamix Droge Granen kan container doet het beter op granen, deeg en andere drogere mixen dan de standaard container, maar is niet noodzakelijk.

Gemaakt voor whole food ingrediënten: De bladen in Vitamix standaard containers zorgen voor een gelijktijdige snijd en verpulver actie om recept ingrediënten snel te verminderen tot een gladde puree snel.
Morsvrije tuit:  De hoek van de morsvrije tuit aan de kan laat u blends inschenken zonder rommel.
Stoom afblazen: Het geventileerde deksel en de deksel plug laten u de gerechten direct in de container op hete temperaturen brengen, of ingrediënten toevoegen tijdens het mengen om textuur aan te passen.
Lek preventie: Vitamix containers zijn ontworpen om te voorkomen dat lekken bij het motorblok komen, wat de nummer één oorzaak is van storing bij lagere kwaliteit blenders.

Afmetingen
Breedte: 6,5 cm
Hoogte: 17 cm

 

Datasheet

PBA-312-2
1 kg