Atami B'cuzz Coco A&B 1 Liter (Groei & Bloei Geschikt voor Coco)

Atami B'cuzz Coco A&B 1 Liter (Groei & Bloei Geschikt voor Coco)

Groei & Bloei

Geschikt voor Coco

Website: www.wilmaslawnandgarden.com

B'cuzz Coco A&B

Een (jonge) plant heeft specifieke voedingsstoffen nodig om zichzelf te ontwikkelen tot een sterke en gezonde plant. B'Cuzz Coco A & B vormt de basis voor goede groeiresultaten op kokos substraten.

 

Het is een uitgebalanceerde universele mineralen voeding die zorgt voor een stabiele en biologische balans van het substraat. De voedingsoplossing van Coco A & B bevat alle noodzakelijke voedingsstoffen voor de gehele levenscyclus. De voedingsoplossing is geschikt voor zowel binnen als buiten kweken van planten.

€ 7,95
Inclusief belasting
 

Zorgvuldig verpakt en veilig betalen met Ideal

 

Verzonden binnen 1-2 werkdagen met Post NL

 

14 dagen bedenktijd

Omschrijving

B'cuzz Coco A&B

Een (jonge) plant heeft specifieke voedingsstoffen nodig om zichzelf te ontwikkelen tot een sterke en gezonde plant. B'Cuzz Coco A & B vormt de basis voor goede groeiresultaten op kokos substraten.

 

Het is een uitgebalanceerde universele mineralen voeding die zorgt voor een stabiele en biologische balans van het substraat. De voedingsoplossing van Coco A & B bevat alle noodzakelijke voedingsstoffen voor de hele groeicyclus. De voedingsoplossing is geschikt voor zowel binnen als buiten kweken van planten.

 

Omdat bepaalde voedingsstoffen in de oplossing chemisch in hoge concentraties met elkaar reageren, komt de voeding in een A- en een B-fles.

 

Cocos Substrate is van nature rijk aan kalium. Kalium wordt langzaam uit de kokos verwijderd. Kokos is echter van nature zeer arm aan calcium. Daarom is het belangrijk dat de voeding voldoende calcium bevat. Coco A heeft een calciumgehalte van 4% W / W afgerond, dit is meer dan voldoende calcium voor onze hoogwaardige op kokos gebaseerde substraten. Coco B bevat voornamelijk fosfor en de noodzakelijke micronutriënten.

 

Deze universele voeding is geschikt voor meerdere gewassen waaronder tomaten, salie, basilicum , maar ook voor kamer- en potplanten zoals Olifantsoor  (Alocasia), lavendel etc. De meer ervaren kweker kan per plant zelf de juiste dosering afmeten aan de hand van de N-P-K waarden, waardoor het gebruik van verschillende flessen niet nodig is. 

 

USP's

• Bruikbaar gedurende de groeicyclus

• Geconcentreerd

• Dosering van A & B-voedingsstoffen kan gevarieerd worden.

SPECIFICATIES

Type voeding

startvoedingen

Type kweekstijl

coco

Merk

B'cuzz

Geschikt voor

binnen & buiten

DOSERING

1-3ml A en 1-3ml B per liter voedingsoplossing.

Kweektips

Deze voeding is alleen te gebruiken wanneer de B’cuzz Coco voeding A & B samen en gelijktijdig in water met elkaar worden vermengd. Voor het beste resultaat adviseert Atami het gebruik van water op kamertemperatuur (21°C).

 

Datasheet

905118/f70112/PPv-75-10
2 kg