Atami ATA Terra Leaves 10Liter (Basis Groei Geschikt voor Aarde)

Atami ATA Terra Leaves 10Liter (Basis Groei Geschikt voor Aarde)

Basis Voeding Groei

Geschikt voor Aarde

Website: www.wilmaslawnandgarden.com

ATA Terra Leaves

ATA Terra Leaves is een basisvoeding die wordt gebruikt tijdens de groeicyclus van de plant en speciaal is samengesteld voor het kweken op aarde. Om die reden is er bijna geen calcium aan het plantenvoedsel toegevoegd, omdat dat dit al voldoende in de aarde zit

€ 37,60
Inclusief belasting
 

Zorgvuldig verpakt en veilig betalen met Ideal

 

Verzonden binnen 1-2 werkdagen met Post NL

 

14 dagen bedenktijd

Omschrijving

ATA Terra Leaves

ATA Terra Leaves is een basisvoeding die wordt gebruikt tijdens de groeicyclus van de plant en speciaal is samengesteld voor het kweken op aarde. Om die reden is er bijna geen calcium aan het plantenvoedsel toegevoegd, omdat dat dit al voldoende in de aarde zit.

 

Omdat aarde naast calcium ook veel voedingsstoffen bevat en redelijkerwijs in staat is om voedsel vast te houden, zijn de NPK-waarden in ATA Terra Leaves relatief laag gehouden om mogelijke overbemesting te voorkomen.

 

Deze universele voeding is geschikt voor meerdere gewassen waaronder groente, fruit en kruiden zoals spinazie, salie, sla maar ook voor kamer- en tuinplanten zoals hortensia, heidestruikjes etc. De meer ervaren kweker kan per plant zelf de juiste dosering afmeten aan de hand van de N-P-K waarden, waardoor het gebruik van verschillende flessen niet nodig is. 

 

• Stimuleert de productie van chlorofyl

• Garandeert optimale groei

• Geschikt voor alle irrigatiesystemen

SPECIFICATIES

Type kweekstijl

soil

Type voeding

startvoedingen

Merk

ATA

Geschikt voor

binnen & buiten

Datasheet

905403/f70413/PPV-75-45
10 kg