A.R.T.S Aphids-0 250ML (Bestrijding & Gewasbescherming tegen Alle Schadelijke Vliegende Insecten Geschikt voor Alle Substraten)

A.R.T.S Aphids-0 250ML (Bestrijding & Gewasbescherming tegen Alle Schadelijke Vliegende Insecten Geschikt voor Alle Substraten)

Bestrijding & Gewasbescherming

Geschikt voor Alle Substraten, Tegen Bladluis, Witte Vlieg en Sciara Vliegje (Varenrouwmug)

Website: www.arts-info.eu

.

A.R.T.S. Aphids-0

.

Aphids-0 is een afweermiddel  tegen alle schadelijke vliegende insecten zoals Bladluizen (groenen en zwarte) Witte vlieg en Sciara vliegje (Varenrouwmug).

€ 34,50
Inclusief belasting
 

Zorgvuldig verpakt en veilig betalen met Ideal

 

Verzonden binnen 1-2 werkdagen met Post NL

 

14 dagen bedenktijd

Omschrijving

A.R.T.S. Aphids-0

 

Aphids-0 is een afweermiddel  tegen alle schadelijke vliegende insecten zoals Bladluizen (groenen en zwarte) Witte vlieg en Sciara vliegje (Varenrouwmug).

Aphids-0 is een afweermiddel en bestaat uit zeep van Nitrate Salt en diluted alcohol solutions en is zeer effectief tegen insecten.

Insectenzeep heeft een lage giftigheid voor mensen en dieren. Aphids-0 werpt n.l. een mechanische barrière op over het gewas waardoor het plantensap onbereikbaar wordt voor deze insecten.
Hoewel het bepaalde planten kan beschadigen, vooral planten met een bladoppervlak met veel haren kan dit product veilig en zonder risico op de meeste gewassen gespoten worden. Bij twijfel eerst een proefbespuiting toepassen.

Een kuur bestaat uit 1 á 2 bespuitingen om de 7 dagen afhankelijk van de druk.

 

Om de eitjes en larven van de varenrouwmug welke in de toplaag van de aarde / kokos liggen, A.R.T.S. granulaat gebruiken volgens gebruiksaanwijzing.

Toepassing en dosering:
1 ltr. spuitvloeistof is voldoende voor ca. 10 m2
Dit flesje goed schudden voor gebruik.
Net voor de zon opkomt of ondergaat dus niet bij heel fel zonlicht

CURATIEF: 50 ml. Aphids-0 mengen met 1 ltr. lauw-warm water of dit flesje op 5 liter lauw-warm water, het gemengde product goed schudden. De spuitvloeistof eerst aan de onderkant van de bladeren spuiten en daarna over bovenkant der bladeren.

Voor een optimaal resultaat Na 7 dagen herhalen.

PREVENTIEF (AANBEVOLEN):25 ml. Aphids-0 mengen met 1 ltr. lauw-warm water of dit hele flesje op 10 ltr. lauw- warm water mengen, oplossing goed schudden. De oplossing eerst aan de onderkant en daarna over de bladeren spuiten. Elke 14 dagen zo nodig herhalen.

Om de eitjes en larven van de varenrouwmug welke in de toplaag van de aarde / kokos liggen, A.R.T.S. BIO-Granules gebruiken volgens gebruiksaanwijzing.

TIPS-APHIDS-ZERO

·         Bladluizen (groene en zwarte), Witte vliegen en Sciara vlieg( ook wel Varenrouwmug genoemd) zijn kleine vliegende insecten die zich voeden met de sappen van de planten, deze bevinden zich op en onder de bladeren. Daarom is het belangrijk eerst de onderkant en daarna de bovenkant van de bladeren volledig te bespuiten.

·         Om de eitjes en larven van de Sciara vlieg (Varenrouwmug) welke zich in de toplaag van de aarde / kokos bevinden, A.R.T.S. Granulaat gebruiken volgens gebruiksaanwijzing.

·         Zonder A.R.T.S. Granulaat en Aphids-0 is de Sciara vlieg niet te onderdrukken.

 

Datasheet

900002/PPV-73-6
0.30 kg