Byzoo Voedseldroger DH02 (Stainless Steel Trays)

De Byzoo voedseldroger DH02 is compact wat betreft formaat (43.5x29.5x30cm), maar u kunt er verrassend veel groenten en fruit tegelijkertijd in drogen. Deze droogoven is gemaakt van roestvrijstaal en heeft een deur voorzien van een groot glazen venster, zodat u tijdens het droogproces de voortgang kunt controleren zonder de deur te openen.

€ 199,00
Inclusief belasting
 

Zorgvuldig verpakt en veilig betalen met Ideal

 

Verzonden binnen 1-2 werkdagen met Post NL

 

14 dagen bedenktijd

Omschrijving

De Byzoo Voedseldroger DH02 wordt gebruikt om groenten, kruiden en fruit te drogen op lage temperatuur. Hierdoor kunnen deze producten zeer lang bewaard blijven. De Byzoo DH02 is voorzien van 6 roestvrijstalen droogtrays die samen veel groenten en fruit kunnen houden. Door zijn kleine formaat neemt hij aanzienlijk minder ruimte in beslag dan standaard droogovens. Door het touch display is de temperatuur samen met de tijd eenvoudig in te stellen om zo gemakkelijk uw producten te drogen. De Byzoo Droogoven DH02 is daarnaast ook uniek omdat hij volledig van roestvrijstaal is gemaakt en u zonder de deur te openen de ingrediënten kunt controleren om warmte verlies te voorkomen.

Hoe maakt u de Byzoo Droogoven DH02 schoon?
Het afneembare front en de trays kunt u met warm water en afwasmiddel reinigen. Plakkerig voedsel verwijdert u voorzichtig met een zachte borstel van de trays. De behuizing kunt u met een vochtige doek afnemen. De ventilator en het verwarmingselement mogen niet gereinigd worden. Na het schoonmaken droogt u alles goed af. De onderdelen mogen niet in de vaatwasser of met schuurmiddelen gereinigd worden.

Waarom zou u voor de Byzoo Voedseldroger DH02 kiezen?

  • Compact. De Byzoo Droogoven DH02 is een compacte voedseldroger die eenvoudig is op te bergen
  • Volledig Roestvrijstaal. De Byzoo Droogoven DH02 is volledig vervaardigd uit roestvrijstaal. De buitenkant is gemaakt van dik roestvrijstaal met geborstelde finish waardoor hij duurzaam is in het gebruik. De droogtrays zijn gemaakt van SUS304 roestvrijstaal en hierdoor hygiënisch, van hoge kwaliteit, stabiel en eenvoudig te reinigen.
  • Glazen Deur. Dankzij de gedeeltelijk glazen deur kunt u tijdens het droogproces de voortgang controleren zonder de deur te hoeven openen.
  • Horizontale Luchtstroom. De lucht wordt gelijkmatiger verdeeld over de droogtrays dan bij een verticale luchtstroom. Hierdoor zullen de ingrediënten gelijkmatiger drogen.
  • Eenvoudig Display Met Touchpad. Met behulp van het touchpad kunt u eenvoudig de tijd instellen tot 30 uur en de temperatuur van 20° tot 80° C. De droogoven zal automatisch uitschakelen wanneer de ingestelde tijd is afgelopen.
  • Elegant Design. De voedseldroger van Byzoo heeft een strak design. Door het roestvrijstaal gecombineerd met glas en door zijn afmetingen is de Byzoo Droogoven DH02 een elegante voedseldroger.

 

SPECIFICATIES

MerkByzoo
Afmetingen (LxBxH)43.5x29.5x30cm
Garantie5 jaar
Gewicht9kg
BPA-freeJa
Geluid (dB)45~50db
Stroomverbruik500W, 100-240V~, 50/60Hz
TijdklokDigitaal
DeurGlazen deur
Aantal bladen6 Bladen
Droog capaciteit0,6 m2
Ventilatoren1

Datasheet

DH02/PDO341
9 kg