Sedona Combo Droogoven (BPA-Free Plastic Trays)

Sedona Combo Droogoven (BPA-Free Plastic Trays)

De Sedona Combo Dehydrator is een droogoven om groenten en fruit te drogen op een gecontroleerde en veilige manier.
Het digitale meetsysteem zorgt voor een nauwkeurige, veilige en efficiënte werking. De twee ventilatoren, die afzonderlijk van elkaar gebruikt kunnen worden, zorgen voor energiebesparend en geluidsarm gebruik.

€ 411,00
Inclusief belasting
 

Zorgvuldig verpakt en veilig betalen met Ideal

 

Verzonden binnen 1-2 werkdagen met Post NL

 

14 dagen bedenktijd

Omschrijving

Wat kunt u met de Sedona Combo Droogoven produceren?
De Sedona Combo is een droogoven om groenten en fruit te drogen. Door het drogen van deze producten kunnen ze zeer lang bewaard blijven in luchtdichte potten. Met gedroogd fruit of groenten kunt u een extra smaak geven aan uw ontbijt, lunch, tussendoortjes, avondeten en dessert. De Sedona Combo is een droogoven die energiezuinig, geruisloos en uitgevoerd is met een glazen deur. Met zijn digitale bedieningspaneel en roestvrijstalen handgreep aan de voorkant heeft hij een luxe uitstraling. Het digitale meetsysteem zorgt voor een nauwkeurige en efficiënte werking. De Sedona Combo is dé droogoven die past in iedere keuken, want de afmetingen komen overeen met de meest gangbare magnetrons.

Wat voor soort producten krijgt u met de Sedona Combo Droogoven?
Met de Sedona Combo maakt u bijvoorbeeld van appel en bananen gezonde fruitchips. Dit doet u door schijfjes appel (al dan wel of niet besprenkeld met citroensap) en eventueel met een vleugje kaneel op het gaas uit te leggen. Een ander product uit de droogoven is een fruit- of groenteleer. Dit is een gedroogd gepureerd product dat kan dienen als gezond tussendoortje. Door de groenten en fruit eerst te pureren, vervolgens uit te spreiden op een non-stick blad (zoals de bijbehorende siliconen vellen) en te drogen in de Sedona Combo ontstaat er een soort leerachtig product dat opgerold is en dat een geconcentreerde smaak heeft van hetgeen u heeft gedroogd. Groenten en fruit kunnen eindeloos gecombineerd worden met elkaar en ook met specerijen zoals gember, munt, cayennepeper enzovoort.

Hoe maakt u de Sedona Combo Droogoven schoon?
In de Sedona Combo zit een opvangtray om kruimels en druppels op te vangen. Deze tray is uitneembaar en kan worden afgenomen met een doek of kan worden gereinigd met een afwasborstel. De 9 bladen van de Sedona Combo zijn er eveneens uit te halen en kunnen individueel worden afgenomen met een doek. Ook kan de droogkamer op deze manier worden schoongemaakt. Doe dit niet met een natte, maar een lichtvochtige doek.
De siliconen en teflon bladen kunnen afgewassen worden met een afwasborstel en een lichte zeepoplossing.  

Waarom zou u voor de Sedona Combo Droogoven kiezen?

 • Digitaal meetsysteem – voor nauwkeurige temperatuurregeling. 
 • Two-Stage Sequential Temperature-Timer (TST) – voor het instellen van twee temperaturen. Sommige groente- en fruitsoorten bevatten veel vocht. Door de temperatuur eerst hoger in te stellen en automatisch over te gaan op een lagere temperatuur, drogen de ingrediënten sneller.
 • Verbeterde horizontale luchtstroom – in plaats van verticale. Het grote voordeel hiervan is dat de lucht gelijkmatiger verdeeld wordt over elke lade, vanaf de achterkant naar de voorkant. 
 • Twee ventilatoren – Voor een gelijkmatige en geruisloze droging.  
 • Meerdere luchtopeningen – zorgen voor een gelijkmatige en efficiënte luchtstroom en de circulatie van warme lucht. 
 • BPA vrij – De  trays en de silicone vellen zijn BPA vrij. Daarnaast is de Sedona Combo behuizing ook BPA vrij. 
 • Afmetingen – komen overeen met de meest gangbare magnetrons.

De Sedona Combo Droogoven is volledig BPA-vrij
Sedona Combo Droogoven BPA-vrij

Wat zijn de verschillen tussen de Sedona en de Sedona Combo?

 • Twee aparte droogkamers
  De Sedona Combo heeft de mogelijkheid de droogkamer in twee te scheiden. Mocht u een kleine hoeveelheid willen drogen dan kunt u één droogkamer gebruiken, waardoor maar één ventilator gebruikt wordt en u energiebesparend werkt.
 • Glazen deur
  De Sedona Combo beschikt over een luxe glazen deur met RVS handvat. Hierdoor kunt u het eten op elk gewenst moment controleren, zonder de droogoven te openen.
 • Geruisloos
  De Sedona Combo werkt geruisloos.
 • Verbeterde trays en toevoeging opvangtray
  De Sedona Combo is uitgevoerd met 9 verbeterde trays. Deze hebben een fijner gaas. De nieuwe opvangtray is toegevoegd om alle kruimels en druppels op te vangen.
 • Drie verschillende instellingen
  De Sedona Combo heeft een Fast Mode om het droogproces aanzienlijk te verkorten.
  Er is tevens een Raw Mode om de voedingsstoffen zo goed mogelijk te bewaren.
  Combo Mode – Een combinatie van de Fast Mode en de Raw Mode.
 • Twee ventilatoren
  De digitale droogoven Sedona Combo van Tribest met 2 ventilatoren verdeelt de verwarmde lucht op een efficiënte en nauwkeurige manier en droogt daardoor, vergeleken met andere voedseldrogers, voedsel beter en gelijkmatiger. Zo blijven essentiële vitaminen en voedingsstoffen bewaard.
 • Digitaal
  De Sedona Combo meet en regelt de temperatuur met extreme nauwkeurigheid (tussen de 30 ° C tot 68 ° C). Met de digitale timer kunt u de droogtijd aanpassen aan uw eigen wensen. Als u kiest voor de ‘continu-stand' schakelt de droogoven automatisch uit na 150 uur (ononderbroken) uit.

SPECIFICATIES

MerkTribest
Afmetingen (LxBxH)50 cm x 43,3 cm x 37 cm (L * B * H).
Garantie5 Jaar
Gewicht10.6 kg
BPA-freeJa
StroomverbruikMax. 600W
Overige specificaties

Afmetingen binnenkant: 34 cm * 38 cm * 28 cm (L * B * H)
Droogoppervlakte per tray: 31 cm * 36 cm = 1.116 cm²
Droogoppervlakte totaal: 10.044 cm² = 1 m²

Inhoud doos

Inhoud doos:

 • 9 BPA vrije verbeterde trays
 • 1 BPA vrij dicht middenblad (om de droogkamer te scheiden)
 • 1 BPA vrije opvangtray voor alle eventuele druppels en kruimels

Datasheet

SDP9150/PDO345
10.60 kg