Sedona Combo Droogoven (Stainless Steel Trays)

Sedona Combo Droogoven (Stainless Steel Trays)

Met de Sedona Combo Dehydrator droogt u groenten en fruit op een gecontroleerde en veilige manier. Deze droogoven beschikt over een digitaal meetsysteem, dat zorgt voor een nauwkeurige, veilige en efficiënte werking. Dankzij de twee ventilatoren, die afzonderlijk van elkaar gebruikt kunnen worden, is de Sedona Combo energiebesparend en geluidsarm.

€ 520,00
Inclusief belasting
 

Zorgvuldig verpakt en veilig betalen met Ideal

 

Verzonden binnen 1-2 werkdagen met Post NL

 

14 dagen bedenktijd

Omschrijving

Wat kunt u met de Sedona Combo Stainless Steel Droogoven produceren?
In de Sedona Combo SS kunt u groenten en fruit te drogen. Door het drogen van deze producten in deze droogoven, kunt u ze in luchtdichte potten langer bewaren. Met gedroogd fruit of groenten geeft u extra smaak aan uw ontbijt, lunch, tussendoortjes, avondeten en dessert. De Sedona Combo SS is een droogoven die energiezuinig en geruisloos is.  Het is een droogoven met luxe uitstraling dankzij de glazen deur, digitale bedieningspaneel, roestvrijstalen handgreep aan de voorkant en roestvrijstalen droog trays. Het digitale meetsysteem zorgt voor een nauwkeurige en efficiënte werking. De Sedona Combo SS past in iedere keuken, want de afmetingen van deze droogoven komen overeen met de meest gangbare magnetrons.

Wat voor soort producten krijgt u met de Sedona Combo Stainless Steel Droogoven?
Met de Sedona Combo SS maakt u onder andere van appel en bananen gezonde fruitchips. U hoeft alleen schijfjes appel (al dan wel of niet besprenkeld met citroensap) en eventueel met een vleugje kaneel op het gaas uit te leggen. Tevens kunt u in een droogoven ook een fruit- of groenteleer maken. Dit is een gedroogd gepureerd product dat kan dienen als gezond tussendoortje. Door de groenten en fruit eerst te pureren, vervolgens uit te spreiden op een non-stick blad (zoals de bijbehorende siliconen vellen) en te drogen in de Sedona Combo SS ontstaat er een soort leerachtig product dat opgerold is en dat een geconcentreerde smaak heeft van hetgeen u heeft gedroogd. Groenten en fruit kunnen eindeloos gecombineerd worden met elkaar en ook met specerijen zoals gember, munt, cayennepeper enzovoort.

Hoe maakt u de Sedona Combo Stainless Steel Droogoven schoon?
In de Sedona Combo SS zit een kunststof opvangtray om kruimels en druppels op te vangen. Deze tray is uitneembaar en kan worden afgenomen met een doek of kan worden gereinigd met een afwasborstel. De 9 bladen (gemaakt van roestvrijstaal) van de Sedona Combo zijn er eveneens uit te halen en kunnen individueel worden afgenomen met een doek. Ook kan de droogkamer op deze manier worden schoongemaakt. Doe dit niet met een natte, maar een lichtvochtige doek.

Waarom zou u voor de Sedona Combo Stainless Steel Droogoven kiezen?

·         Roestvrijstalen trays. De 9 trays die worden meegeleverd zijn gemaakt van RSV.

·         Digitaal meetsysteem – voor nauwkeurige temperatuurregeling.

·         Two-Stage Sequential Temperature-Timer (TST) – voor het instellen van twee temperaturen. Sommige groente- en fruitsoorten bevatten veel vocht. Door de temperatuur eerst hoger in te stellen en automatisch over te gaan op een lagere temperatuur, drogen de ingrediënten sneller.

·         Verbeterde horizontale luchtstroom – in plaats van verticale. Het grote voordeel hiervan is dat de lucht gelijkmatiger verdeeld wordt over elke lade, vanaf de achterkant naar de voorkant.

·         Twee ventilatoren – Voor een gelijkmatige en geruisloze droging. 

·         Meerdere luchtopeningen – zorgen voor een gelijkmatige en efficiënte luchtstroom en de circulatie van warme lucht.

·         BPA vrij – De  kunststof opvangtray, middenblad en de silicone vellen zijn BPA vrij. Daarnaast is de Sedona Combo behuizing ook BPA vrij.

·         Afmetingen – komen overeen met de meest gangbare magnetrons.De Sedona Combo Droogoven is volledig BPA-vrij

Sedona Combo SS Droogoven BPA-vrij

Wat zijn de verschillen tussen de Sedona en de Sedona Combo SS  t

Twee aparte droogkamers

  De Sedona Combo Stainless Steel kan dankzij het middenblad in twee delen gescheiden worden. Dit is ideaal voor het drogen van kleine hoeveelheden. U hoeft dan slechts één droogkamer te gebruiken met gebruik van één ventilator. Dit bespaart u energie.

·         Glazen deur
De Sedona Combo Stainless Steel beschikt over een luxe glazen deur met RVS handvat. Hierdoor kunt u de drogende ingrediënten op elk gewenst moment controleren, zonder dat u de droogoven hoeft te openen.

·         Geruisloos
De Sedona Combo Stainless Steel werkt geruisloos.

·         Verbeterde trays en toevoeging opvangtray
De Sedona Combo SS is uitgevoerd met 9 verbeterde roestvrijstalen trays. Deze hebben een fijner gaas. De kunststof opvangtray is toegevoegd om alle kruimels en druppels op te vangen.

·         Drie verschillende instellingen
De Sedona Combo heeft een Fast Mode om het droogproces aanzienlijk te verkorten.

Er is tevens een Raw Mode om de voedingsstoffen zo goed mogelijk te bewaren.

Combo Mode – Een combinatie van de Fast Mode en de Raw Mode.

·         Twee ventilatoren
De digitale droogoven Sedona Combo van Tribest is voorzien van 2 ventilatoren, die de verwarmde lucht op een efficiënte en nauwkeurige manier verdelen en waardoor uw te drogen ingrediënten beter en gelijkmatiger gedroogd worden in vergelijking tot andere voedseldrogers. Op deze manier blijven essentiële vitaminen en voedingsstoffen bewaard.

·         Digitaal
De Sedona Combo meet en regelt de temperatuur met extreme nauwkeurigheid (tussen de 30 ° C tot 68 ° C). Met de digitale timer kunt u de droogtijd aanpassen aan uw eigen wensen. Als u kiest voor de ‘continu-stand' schakelt de droogoven automatisch uit na 150 uur (ononderbroken) uit.

 

 

SPECIFICATIES

Merk

Tribest

Afmetingen (LxBxH)

50 cm x 43,3 cm x 37 cm

Garantie

5 jaar

Gewicht

10.6 kg

BPA-free

Ja

Stroomverbruik

600W

Overige specificaties

Overige specificaties:

·         Afmetingen binnenkant: 34 cm * 38 cm * 28 cm (L * B * H)

·         Droogoppervlakte per tray: 31 cm * 36 cm = 1.116 cm²

·         Droogoppervlakte totaal: 10.044 cm² = 1 m²

Inhoud doos

·         9 RVS trays

·         1 BPA-vrij kunststof dicht middenblad (om de droogkamer te scheiden)

·         1 BPA-vrij kunststof opvangtray voor alle eventuele druppels en kruimels

 

Datasheet

SDP9150/PDO346
10.60 kg