Sedona Express Droogoven (Stainless Steel Trays)

Sedona Express Droogoven (Stainless Steel Trays) is de opvolger van de Sedona Combo. Deze Sedona droogoven heeft dezelfde instelmogelijkheden als de Sedona Combo. Daarbij zit dus ook de belangrijke dubbele temperatuurinstelling waardoor de droogtijd aanzienlijk minder wordt.

€ 460,00
Inclusief belasting
 

Zorgvuldig verpakt en veilig betalen met Ideal

 

Verzonden binnen 1-2 werkdagen met Post NL

 

14 dagen bedenktijd

Omschrijving

De Sedona Express is de opvolger van de succesvolle Sedona Combo droogoven. Verbeterpunten zijn:

  • Compact;
  • 11 droog etages;
  • Deur van gehard blank glas
  • Digitaal instellingspaneel.
  • Verbeterde luchtcirculatie
  • Drie drooginstellingen

Compact, maar hetzelfde droog oppervlak als voorgangers.
De Sedona Express heeft hetzelfde droogoppervlak als de Sedona combo droogoven, maar de breedte van de Sedona Express is aanzienlijk kleiner.

Deur van gehard blank glas
De deur van de Sedona Express is gemaakt van gehard blank glas. Om te zien hoe het gaat met uw fruit, groenten, kruiden, vlees of vis, hoeft u de deur niet te openen.

Digitaal instellingspaneel
U kunt de tijd en de temperatuur tot op de minuut en de graad nauwkeurig instellen met het digitale instellingspaneel dat boven de deur is geplaatst.

Hoe maakt u de Sedona droogoven schoon?
In de Sedona droogovens zit een opvangtray om de kruimels en druppels op te vangen. Deze tray is uitneembaar en kan worden afgenomen met een doek of kan worden gereinigd met een afwasborstel. De lades zijn er eveneens uit te halen en kunnen individueel worden afgenomen met een vochtige doek. Ook kan de droogkamer op deze manier worden schoongemaakt. De siliconen en teflon bladen kunnen gereinigd worden met een afwasborstel en een lichte zeepoplossing.

Two-Stage Sequential Temperature-Timer (TST) – voor het instellen van twee temperaturen. Er zijn drie instellingen:

Sedona droogoven

FAST Mode: De Sedona zal een hoge temperatuur toelaten en zal daardoor producten sneller drogen. Dit wordt vooral gebruikt bij het maken van beef jerky.

RAW Mode: Bij deze mode zal de Sedona droogoven altijd onder de 40 graden blijven. Er zit een soort beveiliging op die niet toelaat dat de oven warmer wordt dan 40 graden Celcius.

COMBO Mode: Nu zal de Sedona dehydrator twee ingestelde temperaturen aanhouden. In het begin start de oven meestal op een hogere temperatuur en na ongeveer 2 uur wordt overgeschakeld naar een lagere temperatuur. De gedachte hierachter is dat de producten in de droogoven in het begin nog moeten opwarmen. Dat gaat sneller als de luchttemperatuur eerst hoog is. Zodra de producten op temperatuur zijn zal de Sedona overschakelen op een lagere temperatuur zodat de producten niet te warm worden.

De Sedona Express droogoven is de meest geavanceerde droogoven van het moment. Met de RVS lades en de drie instelbare temperatuur mogelijkheden neemt de Sedona Express een voorsprong op zijn concurrenten. De Express is verkrijgbaar met plastic lades of RVS lades.

SPECIFICATIES

MerkTribest
Afmetingen (LxBxH)44.5 x 30.5 x 35.6 (cm)
Garantie5 Jaar
Gewicht10 kg (doos: 13,5 kg)
BPA-freeJa
Motor470 W
Vaatwasser bestendigJa

Datasheet

SDES6780/PDO348
13.50 kg