Atami ATA NRG Bi-Bloombastic 5Liter (Eind Booster Geschikt voor Aarde & Coco)

Atami ATA NRG Bi-Bloombastic 5Liter (Eind Booster Geschikt voor Aarde & Coco)

Eind Booster

Geschikt voor Aarde & Coco, Niet geschikt voor Irrigatiesystemen !

Website: www.wilmaslawnandgarden.com

ATA NRG Bi-Bloombastic

Bi-Bloombastic is een cocktail van hoge kwaliteit, gemaakt van minerale en organische additieven met een plantaardige oorsprong. Bi-Bloombastic is een universele bloeistimulator met een hoge concentratie fosfor, kalium en ijzer, net als Bloombastic. De concentraties van de voedingsstoffen zijn lager in Bi-Bloombastic, maar dit wordt gecompenseerd door de hogere dosering van Bi-Bloombastic. 

€ 71,40
Inclusief belasting
 

Zorgvuldig verpakt en veilig betalen met Ideal

 

Verzonden binnen 1-2 werkdagen met Post NL

 

14 dagen bedenktijd

Omschrijving

ATA NRG Bi-Bloombastic

Bi-Bloombastic is een cocktail van hoge kwaliteit, gemaakt van minerale en organische additieven met een plantaardige oorsprong. Bi-Bloombastic is een universele bloeistimulator met een hoge concentratie fosfor, kalium en ijzer, net als Bloombastic. De concentraties van de voedingsstoffen zijn lager in Bi-Bloombastic, maar dit wordt gecompenseerd door de hogere dosering van Bi-Bloombastic. Daarnaast is de verhouding tussen P en K anders.

Bij organische kweken, moeten de minerale meststoffen zo veel mogelijk worden vervangen door organische meststoffen. Dit is vooral belangrijk voor biologische kwekers om organische stoffen toe te voegen om de micro-organismen in het substraat gezond te houden en dus jouw planten gezond te houden. Tijdens de bloeifase is dit moeilijker, omdat planten een hogere P-K-verhouding in hun voeding eisen om optimaal te bloeien.

P-K-meststoffen zijn bijna altijd minerale meststoffen (bijvoorbeeld PK 13-14). Dit maakt Bi-Bloombastic een goed alternatief voor kwekers met een organische instelling, die een hogere opbrengst en een geweldige smaak willen.

Bij gebruik van kweeksystemen kan ATA NRG Bi-Bloombastic alleen handmatig met een gieter worden toegediend. Anders bestaat het risico op verstopping.

 

Deze universele voeding is geschikt voor meerdere gewassen waaronder groente en fruit zoals chilipepers, aardbei, blauwe bes maar ook bloemdragende sierplanten zoals viooltjes, orchideeën etc. De meer ervaren kweker kan per plant zelf de juiste dosering afmeten aan de hand van de N-P-K waarden, waardoor het gebruik van verschillende flessen niet nodig is. 

 

• Bruikbaar voor een organisch georiënteerde kwekers

• Zoet geurende bloemen

• Hoog geconcentreerd

SPECIFICATIES

Type kweekstijl

Soil, Coco

Type voeding

stimulatoren

Merk

ATA NRG

Geschikt voor

binnen & buiten

N-Waarde

0

P-Waarde

8

K-Waarde

12

DOSERING

1-2 ml per liter voedingsoplossing.

Kweektips

In de laatste 4 tot 6 weken van de bloeifase geven. Niet geschikt voor irrigatie systemen!

 

Datasheet

f70461/PPV-75-88
5.50 kg