Fluence SPYDR 2x

Fluence SPYDR 2x

https://fluence.science

De SPYDR 2x van Fluence is de succesvolle opvolger van de SPYDRx en (net als z’n voorganger) bedoeld voor gebruik in conventionele kweeksituaties. Qua uiterlijk is er geen enkel verschil met de elders besproken 2i en 2p. Het onderscheid zit vooral in de lichtsterkte en daarmee het stroomverbruik.

€ 970,00
Inclusief belasting
 

Zorgvuldig verpakt en veilig betalen met Ideal

 

Verzonden binnen 1-2 werkdagen met Post NL

 

14 dagen bedenktijd

Omschrijving

De SPYDR 2X 

De SPYDR 2x van Fluence is de succesvolle opvolger van de SPYDRx en (net als z’n voorganger) bedoeld voor gebruik in conventionele kweeksituaties. Qua uiterlijk is er geen enkel verschil met de elders besproken 2i en 2p. Het onderscheid zit vooral in de lichtsterkte en daarmee het stroomverbruik. Met een PPF van 860 µmol/s levert deze lamp nog steeds een zeer krachtig licht af dat, op een bescheiden hanghoogte van 16 tot maximaal 30 cm, echter volstrekt veilig is voor je planten zónder dat extra CO2 aan de lucht in je kweekruimte hoeft te worden toegevoegd.  Het stroomverbruik is naar rato ook een stuk lager, namelijk 345 watt. 

Fluence SPYDR 2x Lichtspectrum

De Fluence SPYDR 2x is voorzien van het door Fluence zélf ontwikkelde PhysioSpec Indoor spectrum. Dit spectrum is op maat gemaakt voor het indoor kweken en bedoeld voor de gehele levenscyclus van je planten. Dus ook zaailingen, stekken en clonen voelen zich behaaglijk in het licht van deze lamp.  Het PhysioSpec Indoor spectrum scoort op de CRI-schaal een waarde van 85 wat aangeeft dat het afgestraalde licht uiterst geschikt is voor werk- en onderzoeksomstandigheden waarbij natuurlijke, levendige kleuren en een goed contrast belangrijk zijn. De Fluence SPYDR 2px beschikt niet over een ingebouwde dimmer. Deze is alleen apart te verkrijgen. Op één dimmer kun je tot 50 SPYDR’s 2 aansluiten.

Fluence SPYDR 2x Maximale lichtspreiding

De Fluence SPYDR 2x is een professionele LED kweeklamp die zéér zuinig omgaat met z’n energie. Door het grote lichtoppervlak wordt het licht uiterst gelijkmatig verdeeld over het kweekoppervlak en dringt het uitstekend door tussen het gebladerte. De door Fluence gebruikte materialen, het eenvoudige ontwerp en het ontbreken van ventilatoren maken de Fluence SPYDR 2x tot een geruisloze, degelijke kweeklamp die probleemloos vele jaren meegaat. De Fluence SPYDR 2x kan stand alone én in serie op het lichtnet worden aangesloten. Deze LED kweeklamp is geschikt voor gebruik in stellingen (vertical farming), boven kweektafels en in kweektenten. Er wordt een ophangbevestiging meegeleverd. 

Specificaties:

 

  • Verbruik: 345 Watt

  • Footprint: 120 x 120 cm

  • Gewicht: 11,3 kg

  • Branduren: +54.000 uur

  • Aanbevolen hoogte: minimaal 16 cm boven de bovenkant van de plant

  • Wattage:   300 - 400W

·        HPS Equivalent : 600W 

·         Footprint: 120 x120 cm

·         Spectrum: Full Spectrum (Groei en bloei)

·         Afmetingen: 108 x 119 x 11 cm

·         Dimbaar: Ja met Mamaled controller

·         Aanpaspasbaar spectrum: nee

·         PPF (Micromols/sec): 860

Datasheet

PL-521-1
12 kg