Bananen poeder Biologisch

Bananen poeder Biologisch

Onze vlokken en poeder zijn gemaakt van tros-gerijpte rode bananen, biologisch geteeld in Ecuador. Er zit meestal een periode van 18 maanden tussen het planten en de oogst, hoewel het constant warme klimaat, frequente regenval en vruchtbare grond bananen toelaat om het hele jaar door te groeien. Dit betekent dat ze meestal geoogst worden in een wekelijkse routine.

Let op: levertijd voor dit product 1-5 werkdagen

€ 5,50
Inclusief belasting
  • 100 gram
  • 1Kg
  • 5 Kg
  • 20 Kg
 

Zorgvuldig verpakt en veilig betalen met Ideal

 

Verzonden binnen 1-2 werkdagen met Post NL

 

14 dagen bedenktijd

Omschrijving

Bananen poeder bio

Een ware smaak traktatie vind je in Bananen poeder bio. Daarnaast bevat dit bananenpoeder tal van vitaminen en mineralen die op verschillende manieren bijdragen aan je gezondheid. Het is dus niet zonder reden dat wij dit poeder onder onze assortiment hebben geschaard. Dit powerfood wordt gemaakt van zongerijpte bananen uit de regio van Ecuador. Het is een natuurlijke biologische zoetstof met een ontzettend lekkere smaak. Deze smaak doet werkelijk niets onder voor die van gepelde bananen.

Hoogstaande kwaliteit bananenpoeder

We hebben voor biologische bananenpoeder van het kwaliteit gekozen. Dit betekent dat de gebruikte bananen volledig biologisch zijn geteeld om vervolgens met de hand geplukt te worden. Tijdens het droogproces wordt geen verhittingsmethode gebruikt waardoor de hoge concentratie voedingsstoffen behouden blijft. Deze bananenpoeder is daarnaast geheel vrij van additieven. Je vindt in onze hoogstaande bananenpoeder diverse vitaminen en mineralen. Voorbeelden hiervan zijn vitaminen B6 en C, kalium en caroteen. Dit is een van de redenen waarom bananenpoeder onder meer bij vegetariërs en veganisten zeer in trek is.

Hoe gebruik je bananenpoeder?

Die vraag laat zich eenvoudig beantwoorden. Doordat biologische bananenpoeder een natuurlijke zoetstof is, kun je het aan een breed scala van gerechten en dranksoorten toevoegen. Zo geven de gebruikte bananen een zoetere smaak af dan de traditionele gele bananen zoals je die in de supermarkt koopt. Ook geven deze bananen een zachtere smaak. Roer bijvoorbeeld iedere dag 2 eetlepels bananenpoeder door een drank heen. Dit staat ongeveer gelijk aan 15 gram bananenpoeder. Dit is dan ook meteen de hoeveelheid die we aanbevelen als toevoeging van bananenpoeder aan je gerechten.

Disclaimer: Bovenstaande informatie is GEEN medisch of therapeutisch advies. Eventuele tekstuele fouten voorbehouden. Wij raden altijd aan supplementen te overleggen met een gekwalificeerd arts of therapeut. Een voedingssupplement is geen vervanging van gevarieerde evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl.

Datasheet

40005conf