Atami B'cuzz Booster Hydro Universeel 5Liter (Groei Booster & Bodemverbetering Geschikt voor Hydro Systemen)

Atami B'cuzz Booster Hydro Universeel 5Liter (Groei Booster & Bodemverbetering Geschikt voor Hydro Systemen)

Groei Booster & Bodemverbetering

Geschikt voor Hydro Systemen

Website: www.wilmaslawnandgarden.com

.

B'cuzz Booster Hydro uni

Meer dan twintig jaar geleden begonnen we met de ontwikkeling van de B'cuzz Boosters. De boosters bestaan ​​uit twee belangrijke componenten.Ten eerste bevat het een natuurlijk plantenextract dat de fysiologische processen van de plant ondersteunt. Verandering van omgeving is een schok voor de meeste planten, wat de groei beïnvloedt. Dat is waarom we de planten zo soepel mogelijk in de groeifase moeten laten overgaan. Sommige mensen onderschatten het belang van de groeifase met betrekking tot de uiteindelijke opbrengst.

 

€ 82,20
Inclusief belasting
 

Zorgvuldig verpakt en veilig betalen met Ideal

 

Verzonden binnen 1-2 werkdagen met Post NL

 

14 dagen bedenktijd

Omschrijving

B'cuzz Booster Hydro uni

Meer dan twintig jaar geleden begonnen we met de ontwikkeling van de B'cuzz Boosters. De boosters bestaan ​​uit twee belangrijke componenten.

 

Ten eerste bevat het een natuurlijk plantenextract dat de fysiologische processen van de plant ondersteunt. Verandering van omgeving is een schok voor de meeste planten, wat de groei beïnvloedt. Dat is waarom we de planten zo soepel mogelijk in de groeifase moeten laten overgaan. Sommige mensen onderschatten het belang van de groeifase met betrekking tot de uiteindelijke opbrengst.

 

Ten tweede bevat het stikstof, magnesium en ijzer. Deze voedingsstoffen zijn sleutelelementen als het gaat om de productie van meer chlorofyl. De sleutel tot een gezonde, sterke plant is het chlorofyl-molecuul. Chlorofyl absorbeert licht en transformeert de energie in suiker. De energie van deze suiker kan door de plant worden gebruikt om celdifferentiatie, celdeling en celverlenging uit te voeren.

 

Deze booster is speciaal samengesteld voor de teelt op steenwol (hydro). Het heeft een gunstige invloed op belangrijke micro organismen en bacteriën die het bodemleven een goede stimulans geven en zo de conditie van de plant helpen te verbeteren. Op die manier zorgt Hydro Booster voor extra stabiliteit en een biologisch evenwicht in het substraat, waardoor de ontwikkeling van het wortelstelsel zal toenemen. Naast aqua-bacteriën, bevat deze booster ook essentiële micronutriënten in chelaatvorm. Micronutriënten zijn voedingscomponenten die de plant absoluut nodig heeft om zich goed te kunnen ontwikkelen, maar niet zelf aan kan maken. Deze booster zorgt er dus voor dat tekorten tijdens de groeicyclus zich niet snel zullen voordoen. Ook helpt de Hydro Booster de citroenzuurcyclus op gang, zodat alle belangrijke voedingsstoffen direct worden omgezet in energie voor de plant.

 

 

Je kunt B'cuzz Hydro Booster Uni eenvoudig combineren met elke basisvoeding of additief.

 

Geschikt voor o.a. groentes, fruit en kruiden, zoals sla, spinazie, kool, augurken, koriander en bieslook  etc.

 

SPECIFICATIES

Type kweekstijl

hydro

Type voeding

boosters

Merk

B'cuzz

Geschikt voor

binnen

DOSERING

0,1 – 0,5ml per liter voedingsoplossing.

Kweektips

Vanaf de groeifase toevoegen aan het voedingswater. Kan tijdens het groeistadium dagelijks worden gebruikt bij het bevloeien van het gewas. 

 

Datasheet

905202/f70217/PPV-75-21
5 kg