Tribest Freshlife Automatic Sprouter 3000

Tribest Freshlife Automatic Sprouter 3000

Ontkiem zaden in uw eigen huis met de automatische zaadkiemer Freshlife-3000 van Tribest. Steek de stekker in het stopcontact, zet het apparaat aan, voeg zaden toe en binnen 5-8 dagen kunt u genieten van uw eigen vers ontkiemde scheuten.

€ 125,00
Inclusief belasting
 

Zorgvuldig verpakt en veilig betalen met Ideal

 

Verzonden binnen 1-2 werkdagen met Post NL

 

14 dagen bedenktijd

Omschrijving

Tribest Freshlife 3000 Kiemer

Ontkiem zaden in uw eigen huis met de automatische zaadkiemer Freshlife-3000 van Tribest. Steek de stekker in het stopcontact, zet het apparaat aan, voeg zaden toe en binnen 5-8 dagen kunt u genieten van uw eigen vers ontkiemde scheuten.

Wat kunt u met de Freshlife-3000 produceren?

De Freshlife kiemer is een apparaat dat zaden laat kiemen. Het laat zaden uitlopen tot baby-planten, die zeer gezond zijn om vers te eten of te verwerken in recepten. Gekiemde zaden bezitten vele gezonde bestandsdelen in een hoge concentratie. De zaden bevatten vele enzymen, aminozuren, vitaminen en goede oliën die bijdragen aan een gezonde voeding.

 

Wat kunt u verwachten van de Freshlife-3000?

Bij het woord ‘kiemen’ gaat er wellicht geen belletje rinkelen, hoewel veel mensen wel eens tuinkers laten groeien. Dit is een goed voorbeeld van kiemen: de zaden groeien uit tot kleine planten die u op kunt eten. De Freshlife kiemer doet dit ook; maar dan op een makkelijke en snelle manier. U hoeft alleen de Freshlife-3000 te vullen met water en zaden en het kiemen gebeurt automatisch. Met de Freshlife-3000 kunnen vele verschillende zaden worden gekiemd, denk bijvoorbeeld aan alfalfa, broccoli en mung bonen.

 

Hoe maakt u de Freshlife-3000 schoon?

Zorg dat u schoon water in het reservoir heeft voordat u begint.

Door de kiemzaden zal het water wat slijmerig worden. Hierdoor zal het wat moeizamer worden rondgepompt als u het niet ververst. Vervang het water dan ook om de dag. Nadat u een partij zaden heeft ontkiemd, kunt u de Freshlife leeg halen. Als u de baby-planten afknipt dan kunt u de overgebleven zaden het beste in de GFT-afval of bij de compost doen. Spoel de bak goed om met lauw water en gebruik een afwasborstel.

 

Waarom zou u voor de Freshlife-3000 kiezen?

Tribest heeft de Freshlife-kiemer vernieuwd en nog gemakkelijker in gebruik gemaakt. De cyclus is als volgt: 25 minuten rust dan 5 minuten irrigeren. De waterdruk is verstelbaar om meerdere lagen te installeren. De kiemlagen zijn BPA-vrij.

 

Biologisch - met de Freshlife ontkiemt u zaden in slechts enkele dagen

Eenvoudig - geen omkijken naar: het ontkiemen gaat automatisch

Makkelijk schoon te maken - goedkoop en makkelijk schoon te houden

BPA -vrij - de kiemlagen zijn BPA-vrij

Welke zaden kunnen worden gekiemd?

Onder anderen: groene kruiden, alfalfa, tuinkers, broccoli, maïs, radijszaadjes, sesam, sojabonen, rogge, linzen, mosterdzaden en zonnebloempitten. De bovengenoemde zaden kunnen worden verwerkt in heerlijke salades, soepen, op brood of in de wok. Het blijft het gezondst om ze rauw en onverhit op te eten.

Datasheet

Fl3000c
7 kg