Fruitpoeders

Fruitpoeders

De fruit poeders aangeboden door De Peperpot zijn niet alleen lekker, maar zitten ook boordevol met vitamines, voedingsstoffen en vezels. Allerlei soorten vruchten leveren zo een waardevolle bijdrage aan ons welzijn en geven ons energielevel een extra boost! Maar zoals iedereen weet is het niet altijd gemakkelijk om in het dagelijks leven evenwichtig en gezond te eten en soms is er gewoon niet altijd voldoende fruit beschikbaar. Om deze reden werkt De Peperpot samen met een van de grootste leveranciers van allerlei soorten fruit van over de hele wereld. Deze super vruchten worden speciaal voor jou aangeboden in poedervorm, er is een selectie tot stand gekomen waar je u tegen zegt! Neem snel een kijkje in het assortiment van De Peperpot!

De gezonde fruitpoeders die aangeboden worden door De Peperpot zorgen voor een snelle oplossing. Het poeder bestaat uit zonrijp, gevriesdroogd en gemalen fruit. De vruchten komen uit de hele wereld en worden meestal biologisch geteeld. Dankzij de zachte verwerking bevat fruitpoeder de gezonde eigenschappen van de rijpe vruchten in geconcentreerde vorm.

Actieve filters

€ 16,00
Inclusief belasting

De Acerola of West-Indische kers is een kleine breed vertakte en groenblijvende boom die 2 tot 6 meter hoog is. De boom draagt oranje tot donkerrode grote vruchten, die een zeer hoog vitamine C gehalte hebben.

De Acerola kers is een natuurlijke bron van vitamine C: het Organic Acerola Poeder bevat zo'n 900 mg vitamine C per theelepel. De acerola bevat daarnaast ook de bioflavanoïden rutine en hesperidine. 

Vitamine C heeft vele functies:
- Het is betrokken bij de synthese van collageen, de meest voorkomende bouwstof van het menselijk lichaam.
- Functioneert als co-enzym in meer dan 800 verschillende biochemische reacties in het lichaam.
- Het speelt een belangrijke rol in het immuunsysteem.

Let op: levertijd voor dit product 1-5 werkdagen

€ 5,50
Inclusief belasting

Onze vlokken en poeder zijn gemaakt van tros-gerijpte rode bananen, biologisch geteeld in Ecuador. Er zit meestal een periode van 18 maanden tussen het planten en de oogst, hoewel het constant warme klimaat, frequente regenval en vruchtbare grond bananen toelaat om het hele jaar door te groeien. Dit betekent dat ze meestal geoogst worden in een wekelijkse routine.

Let op: levertijd voor dit product 1-5 werkdagen

€ 6,90
Inclusief belasting

Lucumapoeder kan worden toegevoegd aan een verscheidenheid van voedsel om zowel smaak als textuur te verbeteren. De natuurlijke zoetheid van dit product betekent dat het suiker kan vervangen. Lucuma poeder heeft een lage GI (glycemische index) en daardoor komt de energie langzaam vrij, zonder een snelle stijging van de bloedsuikerspiegel. Lucuma is een volledig natuurlijke zoetstof en een goed alternatief voor geraffineerde suiker. Het is ook rijk aan vezels.

Let op: levertijd voor dit product 1-5 werkdagen

€ 11,55
Inclusief belasting

De Goji bes komt oorspronkelijk uit Azië en wordt al ruim 5000 jaar gebruikt in de Chinese, Mongoolse en Tibetaanse culturen. De kleine, dichtbegroeide boom groeit weelderig in een alkaline voedingsbodem en wordt hedendaags in het wild gevonden in de bergachtige gebieden van Azië en Europa.

Let op: levertijd voor dit product 1-2 werkdagen

€ 14,70
Inclusief belasting

Camu Camu is de algemene naam voor Myrciaria dubia - een kleine Amazone vrucht die het hoogste vitamine C-gehalte van alle planten ter wereld heeft. Het belangrijkste teeltgebied ligt in de buurt van de Peruaanse grens met Brazilië, waar de struikachtige boom van 2-8 meter hoog gedijt in de moerassen en uiterwaarden van het regenwoud.

Let op: levertijd voor dit product 1-5 werkdagen

€ 6,90
Inclusief belasting

De baobab boom, Adansonia Digitata, groeit van nature in tropisch Afrika, maar is ook met succes geïntroduceerd in andere regios, bijvoorbeeld in Madagaskar en India. Deze boom is in zijn jonge jaren zeer snelgroeiend en kan erg oud worden de oudste boom is gedateerd op 1275 jaar oud.

Let op: levertijd voor dit product 1-5 werkdagen

€ 7,20
Inclusief belasting
Er zijn niet genoeg producten op voorraad

Net zoals veel zaden en noten, zijn bittere abrikozenpitten rijk aan eiwit, vet en vezels. Het vet is overwegend enkelvoudig onverzadigd, wat voordelen voor de gezondheid (met inbegrip van het verlagen van cholesterol) biedt wanneer ze verzadigde vetten vervangen.  

Let op: levertijd voor dit product 1-5 werkdagen