Bonanza G-bars 100W Led (0,35m²) 176x61x61cm

Website: www.G-Tools.nl

Compleet ingerichte kweekkast met led kweeklamp, 2x G-Bars 50W.

Deze compleet ingerichte kweekkast met led kweeklamp wordt stekkerklaar geleverd. Net als alle kasten uit de Bonanza 0,35m²  serie beschikt dit model over een mini fan/filter gemonteerd in een geluiddemper. Deze zorgt voor een geluid- en geurloze afvoer van warme lucht uit de kast. Wanneer de afzuiger draait ontstaat er onderdruk in de kast. Hierdoor wordt er lucht van buiten de kast naar binnen gezogen. Deze frisse, CO2 rijke, lucht komt binnen via 3 G-Tools luchtinlaten.

 

Specificaties

Afmetingen:    176x61x61cm

Lamp:              G-Bars 100W

Ventilator        Winflex 125, 185m3 per uur

Filter:              PK K2600 max 240m3

Timer:             Legrand Omnirex

€ 849,95
Inclusief belasting
 

Zorgvuldig verpakt en veilig betalen met Ideal

 

Verzonden binnen 1-2 werkdagen met Post NL

 

14 dagen bedenktijd

Omschrijving

Compleet ingerichte kweekkast met led kweeklamp, 2x G-Bars 50W.

Deze compleet ingerichte kweekkast met led kweeklamp wordt stekkerklaar geleverd. Net als alle kasten uit de Bonanza 0,35m²  serie beschikt dit model over een mini fan/filter gemonteerd in een geluiddemper. Deze zorgt voor een geluid- en geurloze afvoer van warme lucht uit de kast. Wanneer de afzuiger draait ontstaat er onderdruk in de kast. Hierdoor wordt er lucht van buiten de kast naar binnen gezogen. Deze frisse, CO2 rijke, lucht komt binnen via 3 G-Tools luchtinlaten.

G-Bars 100 Watt led kweeklamp

Waar deze kast zich in onderscheid van de andere Bonanza 0,35m²  modellen is de G-Bars 100W led kweeklamp.
De beste lichtspreiding over het kweekoppervlak verkrijg je door met balken oftewel “bars” te werken. De leds zijn gemonteerd op aluminium extrusie profielen die zijn bevestigd op een frame. De bars met het frame zijn bijna zo groot is als het kweekoppervlak van de kast. Het gehele kweekoppervlak wordt zo gelijkmatig verlicht. Tot in de verste hoeken van de kast worden nu ongeveer gelijke lichtwaardes gemeten (zie figuur x). Dit voorkomt dat planten die verder van de lamp staan achter blijven.
De leds staan dus relatief ver uit elkaar. Dit en de grote hoek waaronder het licht wordt uitgestraald maken het mogelijk dat de bars heel dicht boven het gewas kan worden gehangen.
Je hebt zo geen “transportverlies” en haalt optimaal rendement uit je lamp.
De lampen worden geleverd met een ophangset waarmee de lamp traploos in hoogte verstelbaar is. Zo kun je dus altijd een minimale afstand tot het opkomend gewas aanhouden.

 

Raster-indeling-Bonanza-035m2-G-bars-100

Figuur 1: Gemeten hoeveelheid micromol op verschillende punten in de kast op 20cm hoogte.

 

Irrigatie

Voor deze kasten maken we speciale irrigatiesystemen. Een automatisch irrigatiesysteem dat zowel als druppel- en als eb & vloedsysteem gebruikt kan worden. Dit systeem is zeer geschikt voor het telen van planten in potten met aarde.
Of je kunt er voor kiezen om geheel mediumloos met een Flow & Grow systeem te werken. Hier staat het gewas in mandjes en hangen de wortels in een bak waar continue een laagje water met voeding doorheen wordt gepompt.

 

Specificaties

Afmetingen:    176x61x61cm

Lamp:              G-Bars 100W

Ventilator        Winflex 125, 185m3 per uur

Filter:              PK K2600 max 240m3

Timer:             Legrand Omnirex

Datasheet

1110.1139S/PGT-514-12
28 kg