Excalibur 9 Tray Droogoven Stainless Steel

Excalibur 9 Tray Droogoven Stainless Steel

De Excalibur 9 Tray Droogoven Stainless Steel met 9 roestvrijstalen lades, 1,4 vierkante meter droogruimte, 26 uurs-timer, doorzichtige deur voor gemakkelijk zicht op droogproces, instelbaar thermostaatbereik van 40°C tot 73° C, 18 cm ventilator voor uitstekende luchtcirculatie. Metalen buitenkant, plastic binnenkant. Gemakkelijk te gebruiken. Gemaakt in de VS.

€ 657,00
Inclusief belasting
 Er zijn niet genoeg producten op voorraad
 

Zorgvuldig verpakt en veilig betalen met Ideal

 

Verzonden binnen 1-2 werkdagen met Post NL

 

14 dagen bedenktijd

Omschrijving

Geschikt voor het drogen van fruit, groenten, noten, vlees, fruitpuree voor het oprollen van fruit, brood ophogen of zelfgemaakte yoghurt. De perfecte snacks voor jou en je gasten. Excalibur's gepatenteerde hyperwave-technologie en horizontale parallex-droging verwijderen water uit voedsel met een continue circulatie van thermostatisch geregelde warme lucht, efficiënt en gebruiksvriendelijk.

·        Negen-tray, 1,4 vierkante meter capaciteit.

·        Roestvrijstalen lades 38 cm x 38 cm.

·        26-uurs timer.

·        Doorzichtige deur om gemakkelijk het droogproces te zien.

·        Buitenkant: metaal. Interieur: kunststof.

·        Instelbare thermostaat 40°C tot 73° C.

·        18 cm ventilator, 600 watt voor meer luchtcirculatie.

·        Inclusief gids Guide to Dehydration.

·        Inclusief gids Preserve It Naturally.

·        Gemaakt in de VS.

 

Afmetingen:

W: 43,18 cm
D: 48,26 cm
H: 32,8 cm.
Color: Stainless Steel

 

Over Excalibur

Excalibur-producten zijn voor iedereen die een levensstijl van gezondheid en welzijn nasteeft. Sinds 1973 introduceert Excalibur consequent verbeteringen met betrekking tot de mechanica van voedsel drogen. De meeste Excalibur-dehydrators worden nog steeds in de VS gemaakt met dezelfde passie en kwaliteitsstandaard die het merk sinds het begin hebben bepaald.

Technologie

Hyperwave ™ Fluctuation Technologie

Gewone dehydrators produceren constante, onveranderlijke hitte en veroorzaken "verharding van de behuizing", een droog oppervlak met vocht dat van binnen is opgesloten - een perfecte omgeving voor groei van gist, schimmels en bacteriën. Met de instelbare thermostaat van Excalibur profiteert u van Hyperwave ™ Fluctuatie (het wijzigen van de warmte door de droogcyclus) voor snellere, betere en veiligere gedroogde voedingsmiddelen. Naarmate de temperatuur hoger wordt, verdampt het oppervlaktevocht. Vervolgens beweegt de binnentemperatuur naarmate de temperatuur lager wordt naar het drogere oppervlak. De voedseltemperatuur blijft LAAG genoeg om de enzymen actief te houden, en de luchttemperatuur wordt hoog genoeg om snel voedsel te drogen, waardoor gist, schimmel en bacteriegroei en bederf wordt overwonnen.

Parallexx® Horizontal Airflow

Koele lucht wordt aangezogen, verwarmd en gelijkmatig verdeeld over elke lade. Dit exclusieve ontwerp helpt het voedsel sneller te drogen, meer voedingsstoffen te behouden, beter te smaken en er beter uit te zien, zonder bakrotatie.

Excalibur: Al meer dan 20 jaar toonaangevend!

 

 

 

 

Datasheet

PDO-32-22
12 kg