Omega Dual Edge VSJ843RS Zilver

VSJ843RS Verticale Slowjuicer Super Low Speed – Design

Second generation slowjuicer

 

Deze slowjuicer kneust en maalt fruit en/of groente eerst om vervolgens deze langzaam en koud te persen. Door de extreem lage en perssnelheid(43 RPM) komt er tijdens de persing minder zuurstof bij het sap. Tevens vind er geen verhitting plaats tijdens het persen. Het sap is hierdoor houdbaar tot maximaal 72 uur zonder enig verlies van voedingswaarden en smaak. Dit in tegenstelling tot sapcentrifuges en citruspersen waarbij voor enig resultaat het sap direct gedronken dient te worden.

Door de automatische pulp-uitvoer functie kan continu sap worden gemaakt. Na afloop beperkt het automatisch reinigingssysteem het schoonmaakproces tot een minimum.

Dankzij de tapkraan kunt u eerst alle ingrediënten mengen om vervolgens bij opening het sap direct in je glas te laten stromen .

€ 420,00
Inclusief belasting
 

Zorgvuldig verpakt en veilig betalen met Ideal

 

Verzonden binnen 1-2 werkdagen met Post NL

 

14 dagen bedenktijd

Omschrijving

Wat kunt u met de Omega VSJ843RS persen?
Met deze Omega maakt u sap van zowel hard als zacht fruit. Ook allerlei soorten groenten zoals bleekselderij, wortels, paprika, radijs, tomaat en kool zijn geen probleem voor deze slowjuicer. Harde of vezelige groenten moeten van te voren wel in kleine stukjes gesneden worden om verstopping en/of vastlopen te voorkomen.

Wat voor soort sap krijgt u met de Omega VSJ843RS?
Net als bij zijn voorgangers krijgt u met deze Omega kwalitatief goed sap. Voor een verticale slowjuicer zit er vergeleken met eerdere modellen minder pulp in het sap.

Hoe maakt u de Omega VSJ843RS schoon?
Door een glas water leeg te gieten in de slowjuicer en deze kort aan te zetten met de “sapstop” er op, worden de onderdelen schoongespoeld. De juice-kop van de Omega VSJ843RS kan vervolgens in zijn geheel naar de gootsteen worden gebracht. De onderdelen kunnen het best onder de kraan met warm water en bijgeleverde borstel worden schoongemaakt. Deze slowjuicer is niet vaatwasserbestendig.

Waarom zou u voor de Omega VSJ843RS kiezen?

·         Design - De VSJ843RS heeft een subtiele glans, waardoor hij niet overheersend aanwezig is in uw keuken.

·         Vernieuwde persschroef - De persschroef produceert meer sap en breekt vezels tot een vol en voedzaam sap van hoge kwaliteit. .

·         Veilig - Als er teveel groenten en/of fruit tegelijkertijd in de slowjuicer terecht komt, slaat de motor uit veiligheid automatisch af. Met behulp van de ‘reverse’-knop kan er dan weer verder geperst worden.

SPECIFICATIES

Merk

Omega

Type Pers

Single gear

Aandrijving

Elektrisch

Afmetingen (LxBxH)

17,8 x 25,4 x 40,6 cm

Garantie

15 jaar op de motor en 2 jaar op de onderdelen

Gewicht

5,2 kg

BPA-free

Ja

Motor

enkelfase

Toeren/minuut

43

Geluid (dB)

60 dBa

Stroomverbruik

150 W

Geschikt voor Tarwegras

Redelijk

 

Inhoud doos

Complete machine
Fijne zeef
Grove zeef
Stamper
Sapkan
Pulpkan
Borstel
Handleiding 

 

Datasheet

PSJ-33-38