Z Star Z-710 handpers voor tarwegras en bladgroente

Z Star Z-710 handpers voor tarwegras en bladgroente

Website: www.Tribest.eu
Een voordelige en milieuvriendelijke manier om fruit, groenten en tarwegras te persen. Dit doet u met de Z-Star Juicer Z-710 handpers van Tribest. Deze handmatige horizontale slowjuicer perst met één wormwiel heerlijk sap uit groenten, fruit en tarwegras.

€ 156,00
Inclusief belasting
 

Zorgvuldig verpakt en veilig betalen met Ideal

 

Verzonden binnen 1-2 werkdagen met Post NL

 

14 dagen bedenktijd

Omschrijving

Wat kunt u met de Z-Star Juicer Z-710 persen?
De Z-Star Juicer Z-710 werkt net zoals elektrische slowjuicers, behalve dat het apparaat met de hand bediend wordt. U kunt met deze slowjuicer verschillende soorten groenten, fruit en tarwegras persen. De Z-Star Juicer Z-710 kan harde producten minder goed verwerken, deze moeten eerst in kleine stukken worden gesneden.

Wat voor soort sap krijgt u met de Z-Star Juicer Z-710?
Deze slowjuicer zorgt net als de elektrische horizontale slowjuicers voor sap van goede kwaliteit. Ook is het sap iets vloeibaarder en bijna zonder pulpresten in vergelijking tot verticale slowjuicers. Wel duurt het verwerken van groenten en fruit langer, aangezien alles handmatig verwerkt moet worden.

Hoe maakt u de Z-Star Juicer Z-710 schoon?
De onderdelen van de Z-star Juicer Z-710 kunnen niet in de vaatwasser gereinigd. U kunt deze slowjuicer het best onder de kraan met warm water schoonmaken. Mocht er groenten of fruit vastgekoekt zitten dan kunt u de onderdelen een paar uur laten weken in een bak met warm water.

Waarom zou u voor de Z-Star Juicer Z-710 kiezen?

  • Betaalbaar en gemakkelijk - de Z-Star Juicer Z-710 is betaalbaar en zeer gemakkelijk te gebruiken met de bijgeleverde schroefklem.
  • Degelijk - de handpers is gemaakt van duurzaam polycarbonaat. U krijgt standaard 1 jaar garantie op het gehele apparaat.
  • Sterk: vergeleken met de Z-Star Juicer Z-510 is deze Z-Star Juicer Z-710 krachtiger. Er zit een sterkere zeef in waardoor harde groenten en tarwegras beter verwerkt  kunnen worden.
  • Compact -  de Z-Star Juicer Z-710 neemt niet veel ruimte in beslag.
  • Stil - Door de handmatige bedienung maakt de Z-Star Juicer Z-710 nauwelijks geluid.

De Z-star Juicer Z-710 is volledig BPA-vrij.
BPA-vrij

SPECIFICATIES

Merk Tribest
Type Pers Single gear
Aandrijving Handmatig
Food processor Ja
Afmetingen (LxBxH) 12.5 x 33,5 x 32 (cm)
Pasta maker Ja
Garantie 2 jaar
Gewicht 3,1 kg
BPA-free Ja
Motor -
Toeren/minuut -
Stroomverbruik -
Overige specificaties Nieuw type: Z-710 (ipv van de Z-610). Dit nieuwe type heeft een sterkere zeef dan de Z-610 en zal dus minder snel kapot gaan. Kleur onderdelen: zwart Kleur bevestigingsklem: zilverkleurig
Inhoud doos Handmolen Opvangbakje voor sap Zeef Stamper Schoonmaakborstel Bevestigingsklem Dichte zeef 4 verschillende kopstukjes voor het maken van pasta's Afsluitdeksel voor vultrechter Handleiding
Geschikt voor Tarwegras Goed

Datasheet

Z710/PSJ3219
5 kg