Angel Juicer AG-5500 + Angel Accessoire Pakket + Tribest Freshlife Automatic Sprouter 3000

Angel is de Rolls Royce onder de slowjuicers. Deze Angel AG-5500 levert een uitermate hoog rendement aan sap. Dit komt onder andere doordat de Angel twee wormwielen heeft. De slowjuicer die volledig uit RVS vervaardigd is, bepaalt de perskracht volledig automatisch. U koopt met deze Angel slowjuicer een uiterst duurzaam apparaat, een garantie voor jaren sapplezier.

 

Nu inclusief:

Angel Accessoire Pakket:

- Angel 360ML Bottle
- Luxe Borstel
- Stamper met Silicone Ring
- Angel Placemat (t.w.v 9,95 euro)

+ Tribest Freshlife Automatic Sprouter 3000

Ontkiem zaden in uw eigen huis met de automatische zaadkiemer Freshlife-3000 van Tribest. Steek de stekker in het stopcontact, zet het apparaat aan, voeg zaden toe en binnen 5-8 dagen kunt u genieten van uw eigen vers ontkiemde scheuten, zonder gebruik van mest, chemicaliën of speciaal licht.

€ 1.190,00
Inclusief belasting
 

Zorgvuldig verpakt en veilig betalen met Ideal

 

Verzonden binnen 1-2 werkdagen met Post NL

 

14 dagen bedenktijd

Omschrijving

Wat kunt u met de Angel Juicer AG-5500 persen?
U kunt met de Angel Juicer AG-5500 sap persen uit alle soorten groenten en fruit, dus ook uit harde knollen (zoals wortels, bieten), vezelige groenten (zoals bleekselderij) en bladgroenten (zoals tarwegras, spinazie, koolbladeren). Naast groente-, fruit- en tarwegrassap bereidt u met de Angel juicer ook heerlijke notenpasta, tofu en melk uit zaden, amandelen en (soja)bonen.

Wat voor soort sap krijgt u met de Angel Juicer AG-5500?
De Angel heeft de krachtigste motor van alle slowjuicers, waardoor deze de maximale hoeveelheid voedingsstoffen uit de producten kan halen. Deze slowjuicer weet het pulp goed te scheiden, waardoor het sap zo goed als pulpvrij is.

Hoe maakt u de Angel Juicer AG-5500 schoon?
De Angel is eenvoudig schoon te maken. In een paar stappen zijn de onderdelen los te koppelen en vervolgens kunnen ze gewoon in de vaatwasmachine gereinigd worden. 

Waarom zou u voor de Angel Juicer AG-5500 kiezen?

  • Uitmuntende reputatie - De fabrikant werkt al ruim 25 jaar aan de productontwikkeling en strenge kwaliteitscontrole van de Angel juicer, met een extreem hoge duurzaamheid als resultaat. Het apparaat is van hoogwaardig roestvast staal (SUS-304) gefabriceerd. Ieder exemplaar wordt met de hand gemonteerd en gecontroleerd.
  • Uitzonderlijk hoog rendement - De Angel juicer perst tot 30% meer sap en tot 3x zoveel voedingsstoffen uit groenten en fruit dan sapcentrifuges.
  • Volledig RVS - Alle onderdelen van de Angel juicer zijn gemaakt van roestvast staal (RVS). Staal geeft een hoge duurzaamheid en is gemakkelijk te reinigen. Ook geeft het de juicer een prachtige, luxe uitstraling.
  • Veilig - De Angel slowjuicer heeft zes ingebouwde veiligheidskenmerken:

1. Werking alleen mogelijk indien apparaat volledig is gemonteerd.
2. Schakelaar op de achterzijde voorkomt onbedoeld inschakelen via de digitale bediening.
3. Ingebouwde thermostaat voorkomt oververhitting.
4. Ingebouwde koppeling voorkomt schade aan motor wanneer een mes, stolp of ander object in de vulopening belandt.
5. Dubbele bescherming bij schakelaar tegen elektrische schokken.
6. Isolatie tussen motor en behuizing om schokken tegen te gaan.

  • Automatische afstelling perskracht - Door middel van slimme technologie bepaalt de Angel automatisch de benodigde perskracht. Bij stugge vezels zal de motor harder gaan werken om de maximale hoeveelheid sap uit het groenten of fruit te persen.
  • Stille motor - De oersterke motor heeft voldoende kracht om fluisterstil uit te persen.
  • Gegarandeerd lang plezier - Garantie van 5 jaar op de motor en 3 jaar op de onderdelen.
  • BPA-vrij - De Angel Juicer AG-5500 is volledig BPA-vrij.

De Angel AG-5500 is volledig BPA-vrij
BPA-vrij


 Verschil tussen de Angel AG-5500 en de Angel AG-7500:

De Angel 5500 en de Angel 7500 hebben beide een beveiliging/sensor voor als de vulopening ineens teveel te verwerken krijgt. Deze zal de motor stoppen om schade te voorkomen. Bij de AG-5500 moet u dan handmatig op reverse knop drukken zodat de wielen andersom draaien en de verstopping verholpen wordt. Bij de AG-7500 gaat deze reverse functie automatisch. Dat is natuurlijk gebruiksvriendelijker.

Onze beoordeling:
Het testen met de Angel juicer was geweldig - zulke uitstekende resultaten zien we niet vaak! We hebben: wortelen, appels, sinaasappels, druiven, bessen en sla getest. Met wortel is de pulp aanzienlijk droger in vergelijking tot andere slowjuicers. Bij appel is er maar heel weinig pulp en het pulp dat overblijft, is weer heel droog. Deze machine haalt echt al het sap uit groenten als sla. Daarom zal de prijs zich terug betalen door het hoge rendement want u zult veel minder geld uitgeven aan groenten en fruit. U heeft namelijk minder groenten of fruit nodig voor dezelfde hoeveelheid sap. Er zijn weinig onderdelen om te reinigen, maar u moet de bijgevoegde borstel en krabber goed gebruiken om de zeef schoon te maken. Door de grote zeef kan dit enkele minuten duren. Het is handig om de zeef ’s nachts te laten weken in water. Nog een groot voordeel van deze slowjuicer is de grotere (43 mm) vulopening. (standaard maat = 38 mm diameter).

SPECIFICATIES

MerkAngel
Type PersTwin gear
AandrijvingElektrisch
Vaatwasser bestendigJa
Afmetingen (LxBxH)49,5 x 19,7 x 26,7 (cm)
Garantie5 jaar op motor en 3 jaar op onderdelen. Bij commercieel gebruik vervalt de garantie.
Gewicht9,5 kg
BPA-freeJa
Motordubbelfasefunctie
Toeren/minuut82
Stroomverbruik180 W (2 fase)
Overige specificaties

Voltage: 230 V

Spanning: 50 Hz

Snoerlengte: 140 cm, geaarde stekker

Invoerschacht: 4,32 cm doorsnee

Verschil tussen Angel AG-7500 en Angel AG-5500:
De AG-7500 en de AG-5500 hebben beide een beveiliging/sensor als de vulschacht ineens teveel te verwerken krijgt. Deze zal de motor stoppen om schade te voorkomen. Bij de Angel 5500 moet je dan handmatig op reverse knop drukken zodat de wielen andersom draaien en de verstopping verholpen wordt. Bij de Angel 7500 gaat deze reverse functie automatisch, wat natuurlijk gebruiksvriendelijker is.

Inhoud doos

Sapmachine

Glazen Kan

Vultrechter

Zeef

Houten stamper

Gratis set van siliconen ringen (extra)

2x opvangbak

Beschermkap

Reinigingsborstel

Reinigingsmes

Handleiding

Geschikt voor TarwegrasZeer goed
Geluid (dB)66 dBa

Datasheet

AG5500/PSJ3221
7 kg