Angel Juicer AG-8500 + Angel Accessoire Pakket + Tribest Freshlife Automatic Sprouter 3000

Angel is de Rolls Royce onder de slowjuicers. De meest geavanceerde Angel-slowjuicer is de Angel AG-8500S. Deze slowjuicer met stille motor heeft een uitzonderlijk hoog saprendement. Daarnaast is de Angel slowjuicer zeer betrouwbaar, duurzaam en eenvoudig te onderhouden. Gemaakt van nog sterker roestvrij staal dan de Angel AG-7500 en de AG-5500.

Nu inclusief:

Angel Accessoire Pakket:

- Angel 360ML Bottle
- Luxe Borstel
- Stamper met Silicone Ring
- Angel Placemat (t.w.v 9,95 euro)

+ Tribest Freshlife Automatic Sprouter 3000

Ontkiem zaden in uw eigen huis met de automatische zaadkiemer Freshlife-3000 van Tribest. Steek de stekker in het stopcontact, zet het apparaat aan, voeg zaden toe en binnen 5-8 dagen kunt u genieten van uw eigen vers ontkiemde scheuten, zonder gebruik van mest, chemicaliën of speciaal licht.

€ 1.599,00
Inclusief belasting
 

Zorgvuldig verpakt en veilig betalen met Ideal

 

Verzonden binnen 1-2 werkdagen met Post NL

 

14 dagen bedenktijd

Omschrijving

Wat kunt u met de Angel Juicer AG-8500s persen?
U kunt met de Angel Juicer AG-8500 sap persen uit alle soorten groenten en fruit, dus ook uit harde knollen (zoals wortels, bieten), vezelige groenten (zoals bleekselderij) en bladgroenten (zoals tarwegras, spinazie, koolbladeren). Naast groente-, fruit- en tarwegrassap bereidt u met de Angel juicer ook heerlijke notenpasta, tofu en melk uit zaden, amandelen en (soja)bonen. Als u op pitten kunt bijten en het doet geen pijn, dan kunnen deze ook gewoon in de slowjuicer.

Wat voor soort sap krijgt u met de Angel Juicer AG-8500?
De Angel heeft de krachtigste motor van alle slowjuicers, waardoor deze de maximale hoeveelheid voedingsstoffen uit de producten kan halen. Deze slowjuicer weet het pulp goed te scheiden, waardoor het sap zo goed als pulpvrij is.

Hoe maakt u de Angel Juicer AG-8500 schoon?
De Angel is eenvoudig schoon te maken. In een paar stappen zijn de onderdelen los te koppelen. Het is belangrijk dat de zeef goed wordt schoongemaakt met de bijgeleverde schraper en borstel. De onderdelen kunnen bovendien in de vaatwasmachine. De verbinding met de klemmen die het persgedeelte vasthouden kan vies worden. Dit kan eenvoudig worden schoongemaakt met een vochtige doek of door er (als het apparaat uit is) voorzichtig een glas water overheen te gieten.

Waarom zou u voor de Angel Juicer AG-8500 kiezen?

  • Uitmuntende reputatie - De fabrikant werkt al ruim 25 jaar aan de productontwikkeling en strenge kwaliteitscontrole van de Angel juicer, met een extreem hoge duurzaamheid als resultaat. Het apparaat is van hoogwaardig roestvast staal (SUS-304) gefabriceerd. Ieder exemplaar wordt met de hand gemonteerd en gecontroleerd.
  • Uitzonderlijk hoog rendement - De Angel juicer perst tot 30% meer sap en tot 3x zoveel voedingsstoffen uit groenten en fruit dan andere sapmachines.
  • Volledig extra sterk RVS - Alle onderdelen van de Angel juicer zijn gemaakt van roestvrij staal (RVS). Staal geeft een hoge duurzaamheid en is gemakkelijk te reinigen. Ook geeft het de juicer een prachtige, luxe uitstraling.
  • Veilig - De Angel slowjuicer heeft zes ingebouwde veiligheidskenmerken, veilig te gebruiken zelfs door kinderen.
  • Automatische afstelling perskracht - Door middel van slimme technologie bepaalt de Angel automatisch de benodigde perskracht. Bij stugge vezels zal de motor harder gaan werken om de maximale hoeveelheid sap uit groenten of fruit te persen.
  • Stille motor - De oersterke motor heeft voldoende kracht om fluisterstil uit te persen.
  • Garantie - 5 jaar op de motor en 3 jaar op de onderdelen
  • BPA-vrij - de Angel Juicer AG-8500S is volledig BPA-vrij.

De Angel AG-8500S is volledig BPA-vrij
BPA-vrij


Verschil Angel AG-7500 en de Angel AG-8500S
De Angel 7500 en de Angel 8500 zijn technisch helemaal gelijk. Het verschil zit hem in het RVS van de wormwielen en de zeef. De Angel AG-7500 slowjuicer heeft een RVS van inox 18/8, dat is een legering uit 18% chroom en 8% nikkel. De Angel AG-8500S slowjuicer heeft een RVS van inox 18/12, dat is een legering van 18% chroom en 12% nikkel. Inox 18/12 is iets harder en wordt bijvoorbeeld gebruikt bij chirurgische instrumenten.

Onze beoordeling:
Het testen met de angel juicer was geweldig - zulke uitstekende resultaten zien we niet vaak! We hebben wortelen, appels, sinaasappels, druiven, bessen en sla getest. Met wortel is de pulp aanzienlijk droger in vergelijking met andere slowjuicers. Bij appel is er maar heel weinig pulp en het pulp dat overblijft, is weer heel droog. Deze machine haalt echt al het sap uit groenten als sla. Daarom zal de prijs zich terug betalen door het hoge rendement. U zult veel minder geld uitgeven aan groenten en fruit. U heeft namelijk minder groenten of fruit nodig voor dezelfde hoeveelheid sap. Er zijn weinig onderdelen om te reinigen, maar u moet de bijgevoegde borstel en krabber goed gebruiken om de zeef schoon te maken. Door de grote zeef kan dit enkele minuten duren. Het is handig om de zeef 's nachts te laten weken in water. Nog een groot voordeel van deze slowjuicer is de grotere (43 mm) vulopening. (standaard maat = 38 mm diameter).

SPECIFICATIES

MerkAngel
Type PersTwin gear
AandrijvingElektrisch
Vaatwasser bestendigJa
Afmetingen (LxBxH)49,5 x 19,7 x 26,7 (cm)
Garantie5 jaar op motor en 3 jaar op onderdelen
Gewicht9,5 kg
BPA-freeJa
Motordubbelfasefunctie
Toeren/minuut82
Stroomverbruik180 W (2 fase)
Overige specificaties

Voltage: 230 V

Spanning: 50 Hz

Snoerlengte: 140 cm, geaarde stekker

Invoerschacht: 4,32 cm doorsnee

Grootte: 51,4 x 19,1 x 27,7 cm

Verschil Angel AG-7500 en de Angel AG-8500S
De Angel 7500 en de Angel 8500 zijn technisch helemaal gelijk. Het verschil zit hem in het RVS van de wormwielen en de zeef. De Angel AG-7500 slowjuicer heeft een RVS van inox 18/8, dat is een legering uit 18% chroom en 8% nikkel. De Angel AG-8500S slowjuicer heeft een RVS van inox 18/12, dat is een legering van 18% chroom en 12% nikkel. Inox 18/12 is iets harder en wordt bijvoorbeeld gebruikt bij chirurgische instrumenten.

 

Inhoud doos

Sapmachine

Glazen Kan

Vultrechter

Zeef

Houten stamper

Gratis set van siliconen ringen (extra)

2x opvangbak

Beschermkap

Reinigingsborstel

Reinigingsmes

Handleiding

 

 

 

 

Geschikt voor TarwegrasZeer goed
Geluid (dB)66 dBa

Datasheet

AG8500/PSJ3223
7 kg

Klanten die dit product aangeschaft hebben kochten ook...