Omega TWN32S Twin Gear Juicer Zilver

Omega TWN32S Twin Gear Juicer Zilver

Juicen is met de Omega Twin Gear Juicer naar een ander niveau geduwd! De juicer verplettert, vermengt en perst de opbrengst van het fruit om een rijk gekleurd sap vrij te maken dat ook rijker is aan voedingsstoffen en mineralen. Met een uitloopknop met veerspanning, wordt er druk in de machine gecreëerd om al het sap uit de pulp te persen, wat meer sap van je fruit betekent! Bovendien is minder voorsnijden van producten vereist omdat de tandwielen vezels hakken om consumenten meer tijd te besparen. Inclusief twee sapschermen die het pulpniveau kunnen aanpassen. Ideaal voor het extraheren van sap van fruit, groenten, tarwegras, bladgroenten en kruiden.

€ 410,00
Inclusief belasting
 Er zijn niet genoeg producten op voorraad
 

Zorgvuldig verpakt en veilig betalen met Ideal

 

Verzonden binnen 1-2 werkdagen met Post NL

 

14 dagen bedenktijd

Omschrijving

Wat kunt u met de Omega TWN32SF persen?
Met de Omega TWN32SF Twin-gear slowjuicer kunt u eenvoudig groenten en fruit op een koude en grondige manier persen. Zowel hard en zacht fruit is voor de Omega slowjuicer geen probleem. Groenten zoals radijs, tomaat, bleekselderij en kool zijn goed te persen met behulp van de sterke 2PK motor om zodoende alle vitaminen, enzymen en mineralen te extraheren. Deze horizontale slowjuicer is geschikt voor het maken van tarwegrassap.

De TWN32SF is niet alleen geschikt voor het maken van sap, maar ook voor het maken van pasta (bijvoorbeeld notenpasta), malen van diverse producten zoals koffie en kruiden en het pureren van bijvoorbeeld babyvoeding.

Wat voor kwaliteit sap krijgt u met de Omega TWN32SF?
Omdat deze Omega twin-gear slowjuicer twee dubbele lange rvs persschroeven heeft, heeft de machine een grotere perskracht. Hierdoor komt er meer geconcentreerd sap en drogere pulp uit de machine. Het uiteindelijke sap rendement is hierdoor hoger. De dubbele wormwielen (twin-gear) zorgen er ook voor dat er minder voorgesneden hoeft te worden. Ze hakken de vezels uit de voedingsmiddelen eenvoudig fijn.

Hoe maakt u de Omega Twin Gear slowjuicer schoon?
De Omega slowjuicer is goed schoon te maken. Het persgedeelte is eenvoudig los te koppelen van de motor. De onderdelen kunnen apart afgewassen worden met lauwwarm water.

Waarom zou u voor de Omega TWN32SF slowjuicer kiezen?

·         Twin-gear persschroef – De Omega juicer maakt gebruik van een twin-gear persschroef. Hierdoor wordt de perskracht verhoogt en heeft u een hoger saprendement. Daarnaast hoeft er minder voorgesneden worden, aangezien de persschroef eenvoudig de vezels uit voedingsmiddelen kan persen.

·         Veelzijdig – Naast het maken van sap kunt ook pasta maken, producten fijn malen en pureren.

·         Krachtig – De slowjuicer maakt gebruik van een krachtige en stille 2 PK motor voor een perfect resultaat.

·         BPA-vrij - Het persgedeelte van de Omega TWN32SF is gemaakt van BPA-vrije materialen.

Het persgedeelte van De Omega TWN32SF is volledig BPA-vrij

SPECIFICATIES

Merk

Omega

Type Pers

Twin gear

Aandrijving

Elektrisch

Afmetingen (LxBxH)

30.48 cm x 16.51 cm x 43.94 cm

Garantie

15 jaar op de motor (na registratie)

Gewicht

6 KG

BPA-free

Ja

Motor

2 PK

Toeren/minuut

160

Stroomverbruik

150 Watt - 220V/50-60Hz

Overige specificaties

Extra:

·         Fijne zeef

·         Grove zeef

·         Plastic stamper

·         Houten stamper

·         Extra zeef voor pulpvrij sap

 

Datasheet

PSJ-33-42
6 kg