JuiceMe DA-1000 Rood

 

De nieuwe horizontale JuiceMe slowjuicer is een prachtige aanwinst voor in de keuken. De sapopbrengst is verrassend hoog en alle vezelrijke groente en tarwegras kunnen met de Juiceme slowjuicer zonder problemen worden geperst tot heerlijke sappen.

 

De horizontale slowjuicer van het merk is een veelzijdige machine waarmee u niet alleen sap perst, maar ook babyvoeding, notenboter, verse Italiaanse pasta of ijs maakt. De horizontale slowjuicer is bij uitstek geschikt voor het persen van verse kruiden, tarwegras en bijvoorbeeld ook dennennaalden of Aloë Verabladeren en geeft dan ook een hoge opbrengst.

€ 299,00
Inclusief belasting
 

Zorgvuldig verpakt en veilig betalen met Ideal

 

Verzonden binnen 1-2 werkdagen met Post NL

 

14 dagen bedenktijd

Omschrijving

Waarom zou u kiezen voor de JUICEME

  • Veelzijdig apparaat;

  • Bij uitstek geschikt voor tarwegras;

  • Onderdelen mogen in de vaatwasser (geen garantieverlies)

  • 60 RPM;

  • Hoge opbrengst;

  • Ook voor andere groenten, fruit en noten;

  • Eenvoudig uit elkaar te halen;

  • Geleverd met diverse accessoires.

Ook voor andere groenten, fruit en noten
Met de JUICEME perst u met een toerental van 60 RPM alle soorten groenten en fruit. Notenmelk maakt u door de noten eerst te weken en deze vervolgens te persen. Ook kunt u gedroogde kruiden eenvoudig verpulveren met deze horizontale juicer.

Eenvoudig uit elkaar te halen
De JUICEME is helemaal BPA-vrij en eenvoudig uit elkaar te halen en weer in elkaar te zetten. Schoonmaken gaat het makkelijkst als u de onderdelen meteen na gebruik onder warm stromend water met het meegeleverde borsteltje afspoelt en -borstelt. Het gebruik van afwasmiddel is niet nodig.

Geleverd met diverse accessoires
Bij deze horizontale slowjuicer van worden verschillende accessoires meegeleverd om Italiaanse pasta’s te maken, te pureren – babyvoeding bijvoorbeeld, smoothies of ijs – en om ingrediënten fijn te snijden. De inhoud van de sapkan is 500 ml.

 

Merk:

JuiceMe

Type Pers:

Single gear

Aandrijving:

Elektrisch

Afmetingen (LxBxH):

33,5 x 28 x 40

Garantie:

10 jaar op de motor, 5 jaar op onderdelen

Gewicht:

6 kg

BPA-free:

Ja

Toeren/minuut:

60

Geluid (dB):

50

Stroomverbruik:

150W

 

Datasheet

PSJ-33-34
6.50 kg