Omega Juice Cube Horizontale Slowjuicer

Wat kunt u met de Omega Juice Cube persen?
De Omega Juice Cube is een horizontale slowjuicer waarmee u allerlij soorten groenten kan persen, zoals bladgroenten, tomaat, radijs en kool. Daarnaast is de Omega juicer geschikt voor het maken van tarwegras en kan het alle soorten fruit persen, zowel hard als zacht.

De juice cube is ook geschikt voor het maken van notenboter, notenmelk, zoals soja -en amandelmelk, babyvoeding, pasta, sorbets en zelfs voor het malen van koffiebonen en kruiden.

€ 365,00
Inclusief belasting
 Er zijn niet genoeg producten op voorraad
 

Zorgvuldig verpakt en veilig betalen met Ideal

 

Verzonden binnen 1-2 werkdagen met Post NL

 

14 dagen bedenktijd

Omschrijving

Wat voor kwaliteit sap krijgt u met de Omega Juice Cube slowjuicer?
Met de Omega Juice Cube krijgt u prima kwaliteit sap. Met een horizontale slowjuicer is het mogelijk om beter bladgroenten en tarwegras te persen. De hoeveelheid sap die wordt verkregen met de Omega Juice Cube is prima. In vergelijking met een horizontale twin-gear slowjuicer, zoals de Angel Juicer ligt de sapopbrengst wat lager.

Hoe maakt u de Omega Juice Cube schoon?
De Juice Cube heeft als horizontale slowjuicer meer onderdelen als een verticale slowjuicer en het kost daardoor wat meer tijd om schoon te maken. De onderdelen zijn vaatwasmachinebestendig, maar het beste is om alles met de hand af te wassen. Hiervoor kunt u gebruik maken van de bijgeleverde schoonmaakborstel.

Waarom zou u voor de Omega Juice Cube kiezen?

·         Compact – De Juice Cube is compact door het innovatieve nieuwe design. Daardoor is de slowjuicer makkelijk op te bergen.

·         Bladgroente en tarwegras – Net als andere horizontale slowjuicers is de Omega goed in het persen van bladgroente en tarwegras.

·         Veelzijdig – Naast het maken van sap heeft de Omega Juice Cube meerdere functies, zoals het maken van noteboter, sojamelk en het malen van koffiebonen.

·         Krachtige en stille motor – De Omega slowjuicer heeft een krachtige 2 PK motor en is stil tijdens het juicen.

·         BPA-vrij – De machine is volledig BPA-vrij.

SPECIFICATIES

Merk

Omega

Type Pers

Single gear

Aandrijving

Elektrisch

Afmetingen (LxBxH)

260x265x260

Pasta maker

Ja

Garantie

2 Jaar

Gewicht

9.1 KG

BPA-free

Ja

Motor

200W

Datasheet

PSJ-33-43
9.10 kg