SlowStar Slowjuicer + Mincer SW-2020 Silver

SlowStar Slowjuicer + Mincer SW-2020 Silver

Website: www.Tribest.eu

Tribest brengt met de Slowstar SW-2020-F een praktische slowjuicer op de markt, die met 42 toeren per minuut draait en daarmee langzamer is dan de meeste verticale slowjuicers. Bovendien zit er bij Slowstar een extra persvat met alleen een snijgedeelte (mincer) dat in plaats van het standaard persvat op de machine kan worden geplaatst, om ingrediënten klein te snijden.

€ 375,00
Inclusief belasting
 

Zorgvuldig verpakt en veilig betalen met Ideal

 

Verzonden binnen 1-2 werkdagen met Post NL

 

14 dagen bedenktijd

Omschrijving

Wat kunt u met de Slowstar slowjuicer persen?
De slowjuicer van Tribest leent zich uitstekend voor het persen van harde en zachte groenten en fruit. Voor vezelige (blad)groenten is dit apparaat minder geschikt doordat deze slowjuicer gebruik maakt van een verticale persmethode. Dit geldt ook voor het persen van tarwegras. De Slowstar levert naast het standaard persvat een extra maalhuis (een mincer). Dit maalhuis heeft de pulp- en sapuitgang samengevoegd, waardoor de ingevoegde ingrediënten zorgvuldig fijngemalen worden. U kunt het vervolgens gebruiken voor allerlei doeleinden. Van pasta's tot taarten. In een van de filmpjes kunt u zien hoe dit gaat.

Wat voor soort sap krijgt u met de Slowstar?
Het sap dat uit de Slowstar komt, is vergelijkbaar met het sap geperst met de Cooksense. Vitaminen en mineralen blijven behouden door de langzame persing. Net als bij andere verticale slowjuicers komt er wat pulp in het sap.

Hoe maakt u  de Slowstar slowjuicer schoon?
Door het afsluitbare persvat is het gemakkelijk om de zeef voor te spoelen. Dit kan door het persvat te sluiten met de sapstop en een glas water leeg te gieten door de vulopening. Het persvat kan vervolgens in zijn geheel naar de gootsteen worden gebracht. De onderdelen kunnen met warm water en bijbehorende schoonmaakborstels worden schoongemaakt.

Waarom zou u voor de Slowstar slowjuicer kiezen?

  • Vertrouwd merk: Tribest staat bekend om zijn degelijke producten.
  • De Slowstar levert naast het standaard persvat een extra maalhuis (een mincer). Dit maalhuis heeft de pulp- en sapuitgang samengevoegd, waardoor de ingevoegde ingrediënten zorgvuldig fijngemalen worden. U kunt het vervolgens gebruiken voor allerlei doeleinden. Van pasta's tot taarten. In een van de filmpjes kunt u zien hoe dit gaat.
  • Lang plezier: op de Slowstar zit 10 jaar garantie.

De Slowstar is volledig BPA-vrij
BPA-vrij

SPECIFICATIES

MerkTribest
Type PersSingle gear
AandrijvingElektrisch
Food processorJa
Afmetingen (LxBxH)22 x 19 x 45 (cm)
Garantie10 jaar garantie op motor en 2 jaar garantie op de losse onderdelen
Gewicht9 kg
BPA-freeJa
Motortwo-phase induction
Toeren/minuut42
Stroomverbruik200 W
Geschikt voor TarwegrasSlecht

Datasheet

SW2020/PSJ3218
5 kg