SoloStar 4 SS-4250 Chroom

SoloStar 4 SS-4250 Chroom

Website: www.Tribest.eu

De nieuwe SoloStar 4 is een horizontale slowjuicer, die zeker bij het persen van bladgroenten een hogere sapopbrengst heeft. Ten opzichte van het voorgaande model, de SoloStar 3 heeft deze juicer tevens een lager energieverbruik. De SoloStar 4 is te gebruiken in combinatie met de Z-Star, waardoor u ook kunt slowjuicen als u onderweg bent.

€ 375,00
Inclusief belasting
 

Zorgvuldig verpakt en veilig betalen met Ideal

 

Verzonden binnen 1-2 werkdagen met Post NL

 

14 dagen bedenktijd

Omschrijving

Wat kunt u met de SoloStar 4 persen?
De SoloStar 4 is geschikt voor alle soorten groenten en fruit. De slowjuicer kan vezelige groenten, zoals selderij, goed verwerken door de horizontale persschroef. Daar hebben verticale slowjuicers meer moeite mee. De SoloStar maakt gebruik van de dual-stage technologie. Hiermee wordt het pulp na het kneuzen en malen aan het einde eruit geperst. De SoloStar wordt geleverd met een grove en fijne zeef. De grove zeef wordt gebruikt om meer smoothie-achtig sap te maken. Hierin zit namelijk meer pulp. Met de fijne zeef maakt u puur sap, waar weinig tot geen pulp in zit.

De SoloStar 4 kunt u gebruiken in combinatie met de Z-Star. Hiermee kunt u, bijvoorbeeld op vakantie, handmatig sap persen zonder gebruik van elektriciteit.

Wat voor soort sap krijgt u met de SoloStar 4?
De SoloStar slowjuicer levert sap van prima kwaliteit. Het is een slowjuicer die goede resultaten oplevert. Deze SoloStar 4 heeft een hoger sap rendement dan zijn voorganger (SoloStar III) door aanpassingen in de persschroef.

Hoe maakt u de SoloStar 4 schoon?
Over het algemeen zijn horizontale slowjuicers eenvoudig schoon te maken. U haalt de losse onderdelen uit elkaar en maakt elk onderdeel met lauwwarm water en de bijgeleverde schoonmaakborstel schoon. Indien noodzakelijk, kunt u een klein beetje afwasmiddel gebruiken. Belangrijk is dat de gaten van de zeef open blijven. We adviseren u de onderdelen goed af te drogen voor de beste resultaten bij de volgende keer dat u gaat slowjuicen.

Waarom zou u voor de SoloStar 4 kiezen?

·        Meer sap – Het saprendement is hoger dan bij het voorgaande model. Dit komt door de vernieuwde persschroef die langer is en gebruikt maakt van de dual-stage technologie.

·        Eenvoudig in gebruik – Door de krachtige motor verwerkt de SoloStar 4 de ingrediënten met gemak.

·        Minder energieverbruik – Het stroomverbruik is ten opzichte van de SoloStar 3 beduidend lager. Deze was bij de SoloStar 3 nog 180 Watt en bij de vernieuwde versie 135 Watt.

·        Z-star – Het opzetstuk van de Solostar 4 is te gebruiken in combinatie met de Z-star hand slowjuicer. Hiermee kunt u ook onderweg handmatig slowjuicen.

·        15 jaar garantie – Een extra lange garantie op de motor en de onderdelen.

·        BPA vrij materiaal – De SoloStar 4 is volledig BPA-vrij.

SPECIFICATIES

Merk

Tribest

Type Pers

Single gear

Aandrijving

Elektrisch

Afmetingen (LxBxH)

43 x 16,5 x 31,5

Garantie

15 jaar.

Gewicht

7 KG

BPA-free

Ja

Motor

enkelfase

Toeren/minuut

57

Stroomverbruik

120 W, 230 V

Geschikt voor Tarwegras

Goed

 

Datasheet

SS4250/PSJ3216
5 kg