Reflectoren

Actieve filters

€ 12,50
Inclusief belasting

Megalux hamerslagkap diepstraalkap E40 fitting
Megalux hamerslagkap is de luxere versie van de hamerslagkap.
Doordat deze kap ook aan de zijkant is voozien van reflectors zorgt deze voor een nog betere licht verdeling.

Deze reflectorkap heeft een “hamerslag structuur”, waardoor het licht beter verdeelt wordt dan bij een gewone spiegelkap.
Dit zorgt er voor dat het licht minder snel inbrand op het gewas.
Deze kap wordt veel toegepast voor de groei van het gewas

€ 21,17
Inclusief belasting

LUMII MAXii Reflector Deluxe

De Nieuwe LUMii MAXii is een eenvoudige en makkelijk te gebruiken reflector. Het is een gepolijste lichtgewicht reflector met hamerslag profiel, die een efficiënte en gelijkmatige verdeling van het licht geeft. In tegenstelling tot anderen op de markt, de LUMii MAXii bevat een unieke lamphouder die verstelbaar is en geschikt voor alle E40 lamp types. Alle aarde eisen zijn opgenomen in de lamphouder zelf; Deze veiligheidsfunctie betekent dat er geen extra componenten zijn.

De LUMii MAXii komt als een complete HID reflector set, met opknoping haken geleverd.

 

LUMii HID to CFL Converter kit

Een uniek kenmerk van deze reflector is dat met de toevoeging van de LUMii HID to CFL Converter kit de reflector set geschikt is voor een CFL lamp. De kit bevat een korte extra kabel om de geleverde IEC om te zetten in een conventionele stroomvoorziening, alsmede een innovatieve steuninrichting ter ondersteuning voor het extra gewicht van een CFL lamp.

Dit product vindt u in de categorie Fittingen, Spreaders & Acceciores. Om dit product te bezichtigen klik hier

 

CFL of HPS? U kiest!

Met het LUMii MAXii systeem en de CFL Converter Kit kunt u een koele CFL lamp gebruiken voor de vegetatieve groei. En biedt dus de mogelijkheid in de bloei over te stappen naar een HPS lamp door simpelweg de stekker uit de omvormstekker te halen en de stekker in de LUMii ballast te doen; allemaal zonder uw reflector er af te halen.Geen andere reflector doet dit, het is gemakkelijk!

 

   

-        Gepolijst en met hamerslag profiel

-        Unieke verstelbare lamphouder

-        Gebruik in combinatie met HID (HPS en MH) en spaarlampen

-        Optionele LUMii HID naar CFL Converter kit beschikbaar

-        Geleverd met ophang haken

-        Inclusief een 4 meter IEC netsnoer

-        Gepatenteerde ontwerp


Afmetingen:

Hoogte: 190 mm

Breedte: 430 mm

Lengte: 470mm

€ 37,45
Inclusief belasting

Trinatech Adjust-A-Glide Reflector

De Trinatech Adjust-A-Glide Reflector voor Hogedruk Tuinbouwlampen is een nieuwe innovatieve reflector van hoogwaardig corrosie bestendig diamant aluminium met verstelbare parabolische reflecterende vleugels. Door simpelweg met één knopdruk de stelkabel langer of korter te maken, komen de vleugels verder van elkaar of dichter bij elkaar te staan en kan zodoende het lichtoppervlak aangepast worden. Met de Adjust-a-Glide stelkabel regel je precies de spanwijdte van de reflecterende vleugels, van breedstraler naar medium- en diepstraler.

 

Verhoogd rendement

De vleugels van de Adjust-a-Glide Reflector zijn gemaakt van super reflecterend aluminium met een speciaal diamant reliëf waardoor een hoger rendement gehaald wordt dan de meeste andere reflectoren. Met de Adjust-a-Glide Reflector kan een verbetering van het (licht) rendement worden verkregen tot 50% meer dan bij gebruik van een standaard spiegel kap of hamerslag reflector, ook kan een tot 75% groter gebied worden belicht. Bij gebruik van een 400 watt tuinbouwlamp 0.75m² tot wel 1,25 m² en van 1,25 tot 2,35 m² voor de 600W lampen.

 

Spreader

De Adjust-a-glide Reflector wordt standaard geleverd met een Spreader. Deze spreader zorgt ervoor dat de warmte van de lamp van de plant weggevoerd wordt, waardoor men de reflector tot 20-30 cm van de boven de toppen van de planten kan laten zakken.

Door gebruik te maken van de spreader worden de lichtstralen gedeeltelijk afgeleid naar de reflector vleugels. Dit zorgt ervoor dat veel van de door de lamp geproduceerde warmte van de plant weggevoerd wordt en een betere verdeling van de lichtbundel.

 

Kenmerken:

 

Volledig verstelbare parabolische vleugel reflector

96% reflectie door hoge kwaliteit diamant aluminium

Vergroot het lichtoppervlak per lamp tot 75%

Controle over lichtspreiding en intensiteit

Geschikt voor gebruik met hogedruk lampen tot 600 Watt

Plug & play - voorzien van 2,8 meter stroomkabel met IEC C14 stekker

€ 45,00
Inclusief belasting

Diamond Reflector 

 

De unieke diamantvorm van de Diamond Reflector maakt het mogelijk om meer licht te richten op het bladerdek van uw planten. Het ontwerp zorgt voor een gelijkmatige verdeling van het beschikbare licht over uw kweekruimte wat inhoudt dat uw planten gelijkmatiger zullen groeien. De Diamond Reflector is geschikt voor ballasten en lampen van maximaal 600 watt.

 

De Diamond reflectoren van Ecotechnics zijn het resultaat van 15 jaar ervaring in tuinbouw-lichttechniek. De Diamond reflectoren zijn ontwikkeld in samenwerking met het toonaangevende Britse Laboratorium van Fotometrie. Hun geavanceerde digitale 3D Fotometrische apparatuur brengt u het ontwerp van de allerbeste tuinbouw reflector.

 

In Laboratoriumtesten produceert deze reflector een gemiddelde lichtintensiteit tot 50% meer dan inferieure designs.

 

De Diamond 600 is geoptimaliseerd voor gebruik met een 600 Watt HPS of MH lamp met een dekking tot 1,5 vierkante meter en een montage hoogte van 40 - 60 cm boven de planten.

 

-        Reflector voor professionele assimilatiesystemen

-        Geschikt voor 250/400/600 Watt HPS en MH lampen

-        Geleverd inclusief 4 meter aansluitsnoer en stekker

-        Afmeting 65 x 60 x 16cm

€ 31,95
Inclusief belasting

De Secret Jardin Daisy is de eerste paraplu vormige opvouwbare reflector. De Daisy Ø 60 cm is geschikt voor alle MH, HPS en CFL lampen tot 750 watt die over een E40 fitting beschikken. De Daisy reflector is voorzien van een thermische beveiliging die de lamp uitschakelt als de temperatuur te hoog word.

Dankzij de verticale bevestiging van de lamp en het gebruikte reflectie materiaal bereikt tot 40% meer licht de plant. Het ontwerp van de Daisy zorgt er ook voor dat de lamp dichter bij de plant mag komen. Door de compacte afmetingen is de Daisy Ø 60 cm ook uitermate geschikt voor de kleinere kweektenten.

€ 43,30
Inclusief belasting

De Secret Jardin Daisy is de eerste paraplu vormige opvouwbare reflector. De Daisy Ø 80 cm is geschikt voor alle MH, HPS en CFL lampen tot 750 watt die over een E40 fitting beschikken. De Daisy reflector is voorzien van een thermische beveiliging die de lamp uitschakelt als de temperatuur te hoog word.

Dankzij de verticale bevestiging van de lamp en het gebruikte reflectie materiaal bereikt tot 40% meer licht de plant. Het ontwerp van de Daisy zorgt er ook voor dat de lamp dichter bij de plant mag komen. Door de compacte afmetingen is de Daisy Ø 80 cm ook uitermate geschikt voor de kleinere kweektenten.

€ 52,10
Inclusief belasting

De Secret Jardin Daisy is de eerste paraplu vormige opvouwbare reflector. De Daisy 100 cm x 60 cm is geschikt voor alle MH, HPS en CFL lampen tot 750 watt die over een E40 fitting beschikken. De Daisy reflector is voorzien van een thermische beveiliging die de lamp uitschakelt als de temperatuur te hoog word.

Dankzij de verticale bevestiging van de lamp en het gebruikte reflectie materiaal bereikt tot 20% meer licht de plant. Het ontwerp van de Daisy zorgt er ook voor dat de lamp dichter bij de plant mag komen. Door de compacte afmetingen is de Daisy 100 cm x 60 cm ook uitermate geschikt voor de kleinere (rechthoekige) kweektenten.

€ 46,90
Inclusief belasting

De Secret Jardin Daisy is de eerste paraplu vormige opvouwbare reflector. De Daisy Ø 100 cm is geschikt voor alle MH, HPS en CFL lampen tot 1000 watt die over een E40 fitting beschikken. De Daisy reflector is voorzien van een thermische beveiliging die de lamp uitschakelt als de temperatuur te hoog word.

Dankzij de verticale bevestiging van de lamp en het gebruikte reflectie materiaal bereikt tot 20% meer licht de plant. Het ontwerp van de Daisy zorgt er ook voor dat de lamp dichter bij de plant mag komen. Door de compacte afmetingen is de Daisy Ø 100 cm ook uitermate geschikt voor de kleinere kweektenten.