Adya Water Filter Systeem

Adya Water Filter Systeem

Met het Adya Keramisch & Koolstof waterfilter heeft u bacterievrij en fris smakende water en ondersteun je daarme een gezonde levenstijl.

€ 134,00
Inclusief belasting
 

Zorgvuldig verpakt en veilig betalen met Ideal

 

Verzonden binnen 1-2 werkdagen met Post NL

 

14 dagen bedenktijd

Omschrijving

Het Adya Keramisch & Koolstof Water Filter combineert de technologie van waterfiltratie met het gebruik van de kracht van de Adya Ionische Mineralen (Adya Water Clarity).

Het ontwerp van het Keramische Water Filter systeem is simpel, het systeem heeft twee water reservoirs en een 0.2 micron keramisch- en een geavanceerd koolstof filter. Het bovenste reservoir heeft een inhoud / capaciteit van 5 liter en het onderste reservoir heeft een capaciteit / inhoud van 10 liter.

Wanneer het bovenste reservoir gevuld is met (ca. 5 liter) water, samen met een minimum van 5 ml Adya Water Clarity, druppelt het water door het keramische filter, aansluitend door het koolstoffilter het onderste schoonwater reservoir (met kraantje) in. Het gefilterde water is gegarandeerd vrij van anearobische bacterieen, is zuurstofrijk en gemineraliseerd. Deze procedure verandert dood water in levend water.

Het keramische filter systeem bevat een 0.2 micron keramisch filter, met daaronder een koolstof filter. De afmetingen van bacterieën zijn 0.5 to 1.0 micron, de bacteriën worden door het keramische filter tegen gehouden.

Combineer de technologie van de waterfilterunit met de eigenschappen van de kracht van de Adya Water Clarity Ionische Mineralen om zuurstofrijk, bacterievrij en fris smakend water te maken en ondersteun daarmee je gezonde levenstijl.

Het Adya Keramische Water Filter systeem werkt NIET op stroom,
het werkt op basis van de zwaartekracht, het filter is daardoor heel makkelijk mee te nemen op vakantie en dergelijke.

Inclusief Keramisch filter en Koolstof filter, gewicht ca. 5 kg

Filter levensduur: De levensduur van de filters is ca. 1135 liter, ongeveer 300 gallons.

Filter onderhoud: Het is belangrijk en noodzakelijk het keramische filter regelmatig schoon te maken, bijvoorbeeld met een zachte afwasborstel of een sponje.

Ons filter is gegarandeerd BPA vrij !!!

Datasheet

PWG-39-5
5 kg